Fortuna Becicherecu Mic a perfectat un transfer important

Jucătoarea Laura Rus, componentă a echipei naţionale de fotbal feminin a României şi campioană a Belgiei cu RSC Anderlecht Bruxelles în sezonul recent încheiat, s-a transferat la Fortuna Becicherecu Mic.

„Laura Rus este prima jucătoare care se alătură Fortunei Becicherecu Mic în vederea sezonului următor, o jucătoare cu un nume greu în fotbalul feminin românesc, cu o carieră de 16 ani şi cu o experienţă de 13 ani în străinătate. Este un transfer care confirmă obiectivele îndrăzneţe ale clubului nostru, pentru că noi ne dorim să ne luptăm mereu pentru locurile fruntaşe. Apropiată a clubului, a fost doar o chestiune de timp venirea ei la noi şi ne bucurăm că ni se alătură”, se arată într-un comunicat al grupării din Becicherecu Mic.

Oficialii Fortunei mai menţionează că aceasta se va implica în dezvoltarea fotbalului feminin la nivel de junioare din cadrul clubului timişean.

În vârstă de 32 de ani, Laura Rus a fost un veritabil globetrotter, evoluând de-a lungul carierei sale la Pandurii Târgu Jiu, Sporting Huelva, Apollon Limassol, Fortuna Hjorring, Suwon FMC, Icheon Daekyo WFC, Sassuolo, Hellas Verona şi ultima oară la RSC Anderlecht, formaţie de care s-a despărţit luna trecută.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns