Topul celor mai sigure orașe din lume. Nicio localitate din România nu apare în el

copenhaga

Un oraş european reuşeşte să depăşească pentru prima dată metropolele asiatice la capitolul siguranţă. Vorbim despre capitala Danemarcei, Copenhaga, care a reuşit să detroneze Tokyo, Osaka sau Singapore, care până acum un an au fost desemnate fruntaşe în topul celor mai sigure oraşe, relatează Realitatea PLUS. 

CITEȘTE ȘI: Iarna loveşte în plină toamnă: ANM a emis alertă de ninsori și lapoviță

Siguranța a fost un criteriu esențial pentru călători în ceea ce privește destinațiile preferate. Copenhaga a fost, astfel, declarat cel mai sigur oraș din lume pentru prima dată, cu 82 puncte din 100 în raportul anual al unui clasament.

Oraşul canadian Toronto este situat pe locul 2. Pe locul 3 este Singapore, iar oraşul australian Sydney ocupă de această dată locul patru în clasamentul celor mai sigure orașe din lume. Asta deși a fost clasat primul la categoria securitate digitală.

Tokyo, câştigătorul de acum doi ani, a reuşit să ocupe acum doar a cincea poziţie. La polul opus, ultimele cinci locuri din cele 60 sunt ocupate de oraşe din Myanmar, Pakistan, Venezuela și capitala Egiptului, Cairo. Indiferent de criterii, pentru acest top nu a fost luat în considerare niciun oraş din ţara noastră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *