Tomograf nou la Spitalul Județean din Timișoara

Consiliul Județean Timiș cumpără un computer tomograf performant la Spitalul Județean Timișoara. Valoarea acestuia este de 3,35 milioane de lei, bani obținuți în urma unei rectificări bugetare, iar contractul pentru achiziționarea sa prin procedura simplificată a fost deja semnat.

CITEȘTE ȘI: Călătorie virtuală prin palatele Timișoarei. Cum puteți afla mai multe despre cele mai frumoase clădiri din oraș

Aparatul va ajunge la Timișoara în următoarele două săptămâni și va funcționa, în condiții speciale, în curtea unității sanitare, a anunțat președintele Consiliului Județean timiș, Călin Dobra. Echipamentul le va fi de un real ajutor medicilor și, implicit, pacienților în lupta împotriva Covid-19, dar va reprezenta în același timp și un sprijin important după terminarea acestei crize. Cu această investiție, Consiliul Județean Timiș se apropie de 30 de milioane de lei alocați domeniului medical din județ doar în primele cinci luni ale acestui an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Tomograf nou la Spitalul Județean din Timișoara

  1. Psd ul care a nenorocit tara in 30 de ani are mare tupeu , atît doar ca daca românii din vest ies la vot în număr mare va lua maxim 10 la suta , daca in schimb ies la vot în număr mare pensionarii din moldova , muntenia , parțial din oltenia nu vom scapa de ei , si partea cea mai rea este ca nu avem alternativa, cei de acum sînt cam tot asa , iar USR s a dezumflat mult.

Lasă un răspuns