Toate străzile unui sat din Timiş vor fi asfaltate. Localitatea va avea şi reţea de alimentare cu apă

Alios 1

În comună se simţea de multă vreme nevoie de serioase îmbunătăţiri edilitare şi iată că ceasul a sosit. Chiar în aceste zile se efectuează asfaltări masive pe uliţele comunei. Cam pe toate! Vorbim despre străzi în lungime totală de aproape 15 kilometri.

Partea leului îi revine, la acest capitol, satului Alioş, aparţinător de comuna Maşloc, unde se asfaltează nouă kilometri de drumuri intravilane şi, în plus, până la sfârşitul anului va fi finalizată şi reţeaua locală de alimentare cu apă.

„În ultimii 25 de ani nu s-au făcut decât foarte puţine lucrări pentru satul Alioş. Acum reuşim să îmbunătăţim serios infrastructura”, susţine primarul Ionel Lupu.

În acelaşi timp, până la sfârşitul anului vor fi asfaltate străzi în lungime de peste trei kilometri la Maşloc, precum şi doi kilometri de uliţe din celălalt sat aparţinător, Remetea Mică. Finanţarea pentru lucrările de asfaltare, care vor cuprinde inclusiv podeţele de acces către gospodăriile localnicilor, a fost obţinută prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Locală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Toate străzile unui sat din Timiş vor fi asfaltate. Localitatea va avea şi reţea de alimentare cu apă

  1. Ce nu vă informați înainte de a scrie un articol! Care apa????? Nu se poate alimenta satul cu apa POTABILĂ ptr că nu este posibil! Sistemul de alimentare este reproiectat inamoviabil !

  2. dl.ionel lupu mai este primar? si-a adus aminte si de alios , parca nu-l interesa. primare vezi ca iti asumi meritele altora , tu cu afacerile ….de famiglia

  3. Ce comentarii retardate! Nu va mai satura Dumnezeu nici cum, cand se face nu e bine, daca nu se face, îi rau. Si apropo, proictul cu asfaltarea drumurilor nu este al lui IERCU, care isi face doar prezenta la primarie, in calitate de Agentul 007 si nu face nimic altceva.
    Proiectele astea nu se aproba peste noapte incat sa fi facut IERCU minuni in 2 luni….

  4. Ce tarani inculti!
    Voi stiti ce inseamna sa depui un proiect si sa fie aprobat? Dureaza ani de zile, nu cateva luni. Asa ca Iercu n are nici un merit, proiectul a fost aprobat abia acum, dupa ce a fost depus de Lupu si Feri. Dar cum voi n aveti creier, n aveti cum sa ganditi…!

Lasă un răspuns