Toamna se numără și decontările. Bani frumoşi au ajuns în câteva localităţi timişene

Toamna se numără și decontările. Bani frumoşi au ajuns în câteva localităţi timişene

Toamna se numără și decontările. Bani frumoşi au ajuns în câteva localităţi timişene.

Proiectul de extindere a infrastructurii de apă recent demarat în comuna timișeană Dumbrăvița, care beneficiază de finanțare prin programul guvernamental Anghel Saligny, a atins deja un grad de realizare de aproape cinci procente, ceea ce i-a permis să beneficieze de o primă decontare, în valoare de 858 de mii de lei, din partea Ministerului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

Și la Pișchia, unde prin același program se finanțează modernizarea infrastructurii de transport, a fost făcută o primă decontare, în valoare de 278 de mii de lei.

Similar, au fost decontați 227 de mii de lei pentru proiectul de extidere a alimentării cu apă de la Comloșu Mare, iar pentru investiția de reabilitare a rețelei stradale din orașul Gătaia (care a atins un grad de execuție de 61 procente), s-a mai acordat o plată de 160 de mii de lei.

Trei decontări au fost efectuate și în contul unor investiții în curs de derulare în orașul Jimbolia și comunele Orțișoara și, respectiv, Peciu Nou, cu finanțare prin programul național de redresare și reziliență.

Astfel, la Jimbolia au fost trimiși 119 mii de lei, la Orțișoara – 83.500, iar la Peciu Nou – 297.500 de lei.

CITEŞTE ŞI: Atenţie la mesajele pe care le primesc minorii pe telefoane! Mama unei fetiţe de 13 ani din Timişoara a mers imediat la poliţie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *