Toalete cu lacăt pe autostrada A1 Timișoara-Lugoj

autostrada 13

Toaletele din spaţiile de servicii de pe autostrada A 1 Timişoara – Lugoj vor fi închise de astăzi, întrucât contractul de întreţinere a expiraţ iar noua licitaţie a fost contestată, a anunțat Regionala de Drumuri Timișoara.

În consecinţă, pe un tronson de 25 de kilometri de autostradă funcţionează o singură toaletă, la kilometrul 471, lângă Topolovăţu Mare, unde curăţenia este asigurată de drumari.Alte spaţii cu toalete sunt accesibile la km 446+890, în apropiere de localitatea Traian Vuia.

Pe întreg sectorul de autostradă Cunța – Nădlac rămân deschise, de la 1 aprilie, următoarele spaţii de servicii:

– Pianu – km 316+560

– Traian Vuia – km 446+890

– Topolovăţu Mare – km 471+856

– Pecica – km 558+618

– Punctul de trecere a frontierei Nădlac II – km 583+888

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, participanţii la trafic sunt rugați să apeleze şi la spaţiile de servicii situate în apropierea nodurilor de circulaţie de pe autostradă: la Sebeş, Lancrăm – spre Alba Iulia, Orăştie – spre Cugir, Pecica – spre Arad, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, conform radioresita.ro.

Foto: ziare.antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Toalete cu lacăt pe autostrada A1 Timișoara-Lugoj

  1. sfat ca la.. toalete ,sa nu spun cum zicea o femeie mai in varsta de la tara ,cand constata ca omenia e in primejdie „sfat ca la ..cur” Ma intreb cu atitea somotati in drept costitutional ,nu se poate initia si aproba o Lege a Achizitiilor Publice ;legala dreapta si buna ,sa nu mai poata fi contestata ,sau daca este si e pe nedrept ,sa fie drastice consecintele ,sa scapam de acesti abonati la contestetii!!!!

  2. e o rusine ! numai in romania gasesti wc-urile incuiate,iar in jurul lor plin de rahati si hartii. ti-e scarba. am fotografiat si anul trecut ,dar le-am sters ca mi-era scarba. o tara de rahat.ne invita la nu mai stiu cati km,la un alt punct de pe autostrada. era plina parcarea de tiristi,care isi faceau nevoile sub cerul liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *