Toalete cu lacăt pe autostrada A1 Timișoara-Lugoj

Toaletele din spaţiile de servicii de pe autostrada A 1 Timişoara – Lugoj vor fi închise de astăzi, întrucât contractul de întreţinere a expiraţ iar noua licitaţie a fost contestată, a anunțat Regionala de Drumuri Timișoara.

În consecinţă, pe un tronson de 25 de kilometri de autostradă funcţionează o singură toaletă, la kilometrul 471, lângă Topolovăţu Mare, unde curăţenia este asigurată de drumari.Alte spaţii cu toalete sunt accesibile la km 446+890, în apropiere de localitatea Traian Vuia.

Pe întreg sectorul de autostradă Cunța – Nădlac rămân deschise, de la 1 aprilie, următoarele spaţii de servicii:

– Pianu – km 316+560

– Traian Vuia – km 446+890

– Topolovăţu Mare – km 471+856

– Pecica – km 558+618

– Punctul de trecere a frontierei Nădlac II – km 583+888

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, participanţii la trafic sunt rugați să apeleze şi la spaţiile de servicii situate în apropierea nodurilor de circulaţie de pe autostradă: la Sebeş, Lancrăm – spre Alba Iulia, Orăştie – spre Cugir, Pecica – spre Arad, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, conform radioresita.ro.

Foto: ziare.antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
popa 1 decembrie 2017
e o rusine ! numai in romania gasesti wc-urile incuiate,iar in jurul lor plin de rahati si hartii. ti-e scarba. am fotografiat si anul trecut ,dar le-am sters ca mi-era scarba. o tara de rahat.ne invita la nu mai stiu cati km,la un alt punct de pe autostrada. era plina parcarea de tiristi,care isi faceau nevoile sub cerul liber
birlic 1 aprilie 2017
sfat ca la.. toalete ,sa nu spun cum zicea o femeie mai in varsta de la tara ,cand constata ca omenia e in primejdie "sfat ca la ..cur" Ma intreb cu atitea somotati in drept costitutional ,nu se poate initia si aproba o Lege a Achizitiilor Publice ;legala dreapta si buna ,sa nu mai poata fi contestata ,sau daca este si e pe nedrept ,sa fie drastice consecintele ,sa scapam de acesti abonati la contestetii!!!!