Au dat Timișoara pe Reșița și au ajuns în arestul poliției

Doi tineri care încercau ”să se specializeze” în furturi din autoturisme au fost prinși în flagrant de polițiștii bănățeni

Cinci tineri timișoreni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, au fost reținuți ieri de polițiștii reșițeni, fiind bănuiți de comiterea a unui număr de zece infracțiuni de furt din autoturisme.

Furturile au fost comise în noaptea de 29/30 martie, cei bănuiții ar fi pătruns prin efracție în zece autoturisme ce erau parcate în cartierul Lunca Bârzavei, iar din interiorul lor ar fi sustras casetofoane, boxe audio, stick-uri de memorie și alte bunuri materiale.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate părților vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, trei dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin. În cursul zilei de azi, cei trei urmau să fie prezentați magistraților Judecătoriei Reșița pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, conform argument-cs.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *