Toalete… în aer liber pe marginea autostrăzii Timișoara – Lugoj

wc autostrada

Miros pestilențial, clanțe rupte, robinete stricate și hârtie igienică atârnată pe lângă coșurile de gunoi, cam așa se prezintă toaletele de pe autostrada Timișoara – Lugoj. Atunci când acestea sunt deschise – pentru că se întâmplă uneori ca, din diferite motive, ușile să fie încuiate – oamenii ar trebui să intre în incinta privatelor cu măști da gaze și cu stomacul gol.

Problema toaletelor nu este nouă și, desigur, de vină pentru aspectul acestora sunt și… vizitatorii. Marele bai este însă că parcările amenajate de pe această autostradă se transformă în toalete în aer liber, fie pentru că unele persoane renunță să folosească WC-urile aflate în stare degradantă, fie pentru că e pus lacătul pe ușă.

toalete autostrada

Zilele trecute, prima toaletă de pe autostradă, dinspre Deva spre Timișoara, era încuiată din lipsa apei, după cum scria pe ușă, anunțându-i pe cei cu nevoi urgente că următoarea toaletă se află la… 30 de kilometri.

Cele câteva autoturisme mici și microbuze care au oprit tocmai pentru ca pasagerii să folosească privata au pornit în cursă spre următorul popas, însă nu toți au reușit să iasă din parcare, pentru că și-au dat seama că ”nevoia” e mai mare decât civilizația.

autostrada timisoara lugoj 1

Așa că, locul de odihnă de pe autostradă s-a transformat într-o… budă publică, iar în timp ce unele persoane serveau masa, altele se ușurau…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Toalete… în aer liber pe marginea autostrăzii Timișoara – Lugoj

 1. Mda, Claudiu, banatenii sunt de vina ca toaletele nu functioneaza.
  Ia du-te tu de unde ai venit (in care sens iti place), si lasa-ne pe noi cu ale noastre.
  Esti cumva, unul dintre cei veniti sa traiasca aici cit de cit normal si acum arunca cu noroi in oamenii care locuiesc aici ?
  La tine, de unde ai venit mergeai in porumb ?
  Fara respect pentru indivizi ca tine !

  Si apropo, mai inchideti copii in portbagaj ?

 2. Imi este scarba de toate comentariile astea legate de zona de unde venim fiecare,ce conteaza de unde vii?Cei care spunem ca suntem banateni ,cati dintre noi sau bunicii nostrii s,au nascut in Timisoara?Din cate stiu in acest oras frumos inainte erau nemti ,sarbi,maghiari,etc,si traiau foarte bine toti,in comunitatile lor,nu se mai vorbea de porcarii care le auzi si le vezi in fiecare zi cand citesti o stire,oare nu exista moderatori care sa citeasca mesajele cu referire la……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *