Titu Bojin, prezent la dezbaterea FITT

bojin 4

Candidatul ALDE pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a participat, la începutul acestei săptămâni, la o dezbatere interactivă organizată de FIT Timișoara.

Deși au fost invitați toți candidații pentru această funcție, iar unii au și confirmat, reprezentanții PNL și
PSD nu au fost prezenți. L-am întrebat pe Titu Bojin cum apreciază evenimentul organizat de FITT: “Rămân la ideea că trebuie să răspundem prezent de fiecare dată când societatea ne-o cere. Mai ales că e ooportunitate pentru fiecare candidat de a veni în fața cetățenilor pentru a-și prezenta programul, ideile, propunerile de viitor. Evenimentul pus în scenă de Fundația Județeană pentru Tineret

Timiș a fost unul de bun augur însă au răspuns prea puțini candidați. E ceea ce am mai sesizat eu în această campanie electorală și anume fuga de dezbatere.

În trecut era greu de imaginat o campanie fără confruntările televizate între candidați. Le-am mulțumit organizatorilor pentru oportunitatea oferită. A fost o dezbatere bine structurată, pe un model interactiv ce ne apropie de principiile pozitive de funcționare și evoluție ale unei societăți occidentale, moderne. Dacă îmi permiteți, îmi cer eu scuze pentru imensa aroganță, pentru cele doua scaune goale ale celor doi contracandidați, Călin Dobra și Alin Nica, care au considerat că nu mai merită efortul de a se deplasa în fața tinerilor pentru a le sta la dispoziție cu răspusuri. Responsabilitatea administrării unui județ implică eforturi constante, consistente și o seriozitate exemplară, gesturile de factura aceasta, vorbesc de la sine, în schimb.”

Realizat de SC TIMPRESS SA
Comandat de ALDE Timiș
Cod mandatar financiar 21200063


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *