Titu Bojin, lovitură decisivă împotriva PSD Timiș?

titu bojin lovitura

E nebunie pe scena politică locală, unde se anunță confruntări spectaculoase atât la Primăria Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș. Ultima mutare care poate bulversa situația de la instituția județeană este intrarea în cursă a lui Titu Bojin, care va candida din partea ALDE.

Scorul electoral al fostului președinte al CJT ar putea crește dacă acesta ar reuși să aibă susținere și din partea altor formațiuni politice, mai bine organizate, întrucât ALDE nu dispune de resurse și structuri adaptate la o bătălie politică de o asemenea amploare.

Din acest motiv, Bojin caută să obțină acceptul celor de la Pro România, pentru a fi candidatul unic al alianței care s-ar forma între ALDE și partidul condus de Victor Ponta.

Nu este un secret că Bojin face presiuni în această direcție, lucru confirmat și de Adrian Pau, coordonator Pro România Timiș, care, în eventualitatea realizării alianței menționate, cu susținere pentru Bojin, ar fi înlăturat din postura de candidat la șefia CJT. ”Așa este, am auzit și eu de încercarea lui Titu Bojin, dar nu are sorți de izbândă. Nu mai țin chestiile astea gen Alexandu Lăpușneanu cu <dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau>. Nu poți veni așa la masa întinsă, când totul e pregătit”, a declarat Adrian Pau, care nu vede cum ar reuși Bojin să devină candidat unic al celor două partide în discuție.

Dacă încercările lui Bojin, totuși, se vor concretiza, este  clar că scorul său electoral va crește, iar principalul perdant va fi PSD, partid de la care fostul lider al CJT va rupe cele mai multe voturi.

Din această perspectivă, Călin Dobra, candidatul PSD Timiș, afectat la rândul său de candidatura lui Bojin din partea ALDE și Pro România, a declarat: ”Domnul Titu Bojin susține că e mare social-democrat, dar vreau să îi reamintesc că este pentru a doua oară când acționează împotriva intereselor PSD, după ce a mai făcut asta în 2016, când a candidat din partea UNPR. Dacă demersurile sale și ale celor care îl împing de la spate se vor materializa, atunci eu îi invit pe cei doi lideri de la Pro România Timiș, Adrian Pau și Nicușor Birău, să vină în PSD, pentru a câștiga împreună alegerile”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Titu Bojin, lovitură decisivă împotriva PSD Timiș?

  1. Bojin,un politician fără caracter, doar interesul personal si-l vede,nu se mai satură nici la ani pe care-i are să tot mulga.

  2. Nu Bojin!Nu vreau sa mai aud de Bojin in politica din Timis! Stai acasa in pensie in vila ta mare din Remetea !

  3. Ultima lichea comunistă mai încearcă încă o dată, dar fără succes și atunci probabil își va da seama ce a mai ramas din caracterul lui de politician pervers ce a fost toată viața lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *