Titu Bojin, condamnat de Tribunalul Timiș

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Timiș. Bojin a fost trimis în judecată în toamna anului 2015, de procurorii Parchetului General, pentru abuz în serviciu și conflict de interese.

Pentru prima infracțiune a fost achitat, iar pentru conflict de interese (două acte materiale) a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare.

El a fost acuzat că a favorizat firma familiei sale, SC Temadi TMB SRL, prin încheierea unor contracte cu Direcţia Apelor Banat, pe care Bojin o conducea la acea vreme.

Cum firma în cauză și ”Apele Banat” nu s-au constituit parte civilă, prejudiciul stabilit de procurori în valoare de 153.000 de lei a rămas să fie achitat la ANAF de către trei inculpați din același dosar – Bata Suici , Adrian Cioplea și Mihalcea Viorel (cu funcții de conducere în cadrul societății).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Titu Bojin, condamnat de Tribunalul Timiș

  1. Bojin din cauza politicii nu a avut timp de la Revolutie, adica de 27 de ani sa repare ecluza de la Sanmihaiu Roman pentru a se putea circula pe Bega. In schimb de 10 ani investim bani fara … numar in fostul palat CFR ca doar aveam nevoie de sediu precum Palatul Parlamentului pentru Directia … fantoma a Apelor Romane care nu vede in ce hal de degradare sunt digurile de sub ferestrele lor!

Lasă un răspuns