Titu Bojin, condamnat de Tribunalul Timiș

TiTu Bojin

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Timiș. Bojin a fost trimis în judecată în toamna anului 2015, de procurorii Parchetului General, pentru abuz în serviciu și conflict de interese.

Pentru prima infracțiune a fost achitat, iar pentru conflict de interese (două acte materiale) a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare.

El a fost acuzat că a favorizat firma familiei sale, SC Temadi TMB SRL, prin încheierea unor contracte cu Direcţia Apelor Banat, pe care Bojin o conducea la acea vreme.

Cum firma în cauză și ”Apele Banat” nu s-au constituit parte civilă, prejudiciul stabilit de procurori în valoare de 153.000 de lei a rămas să fie achitat la ANAF de către trei inculpați din același dosar – Bata Suici , Adrian Cioplea și Mihalcea Viorel (cu funcții de conducere în cadrul societății).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Titu Bojin, condamnat de Tribunalul Timiș

  1. Bojin din cauza politicii nu a avut timp de la Revolutie, adica de 27 de ani sa repare ecluza de la Sanmihaiu Roman pentru a se putea circula pe Bega. In schimb de 10 ani investim bani fara … numar in fostul palat CFR ca doar aveam nevoie de sediu precum Palatul Parlamentului pentru Directia … fantoma a Apelor Romane care nu vede in ce hal de degradare sunt digurile de sub ferestrele lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *