Titluri acontate pe Transalpina! Krepelka şi Tarabelli, campioni naţionali la viteză în coastă

Transalpina Challenge, penultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, a lămurit situația în clasamentul general la mai multe clase de concurs.

Printre cei care și-au trecut deja un nou titlu în palmares se află Alexandru Krepelka și Riccardo Tarabelli, ambii legitimați la clubul timișorean de automobilism Krepelka Motorsport.

Primul dintre ei, președintele structurii sportive menționate, a cucerit al treilea titlu consecutiv la N1, impunându-se într-o manieră categorică în etapa de la Rânca, la zece secunde în fața următorului clasat.

Totodată, Krepelka este al treilea în clasamentul general la grupa N, unde participă mașini mult mai puternice decât cea a titratului pilot timișorean.

La Transalpina Challenge, italianul Tarabelli a ocupat poziția secundă la două roți motrice, aceeași clasare obținând-o la H3 (2.000 cc), asigurându-și matematic titlurile de campion la cele două clase menționate.

Tot în penultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Mihai Alexandrescu, reprezentând tot CS Krepelka Motorsport, a obținut al doilea cel mai bun timp la trei clase: Dacia Revival, A1+B1+C1 Istorice și I3.

De asemenea, Dan Nirișteanu a fost al doilea la grupa I3 Istorice.

„Sunt bucuros pentru rezultatele obținute de către sportivii clubului în sezonul competițional 2020 și ne vom strădui ca și pe viitor să păstrăm ștacheta cât mai sus. Totodată, doresc să subliniez rezultatele deosebite ale colaborării dintre CS Krepelka Motorsport și Sesa Racing, club de la care provine multiplul campion italian Riccardo Tarabelli. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Leonard Hantig, Frank Van Nunen și Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi și ne susţin”, ne-a declarat Alexandru Krepelka.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Titluri acontate pe Transalpina! Krepelka şi Tarabelli, campioni naţionali la viteză în coastă

Lasă un răspuns