Tir răsturnat lângă Timişoara. Şoferul e mort de beat

Un tir înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat, luni după-amiază, în apropiere de Timişoara, între sensul giratoriu de la Remetea Mare şi breteaua spre autostrada A1.

Potrivit unui martor, conducătorul autotrenului era atât de beat, încât nici nu putea să sufle în etilotestul poliţiei, pentru stabilirea alcoolemiei.

CITEŞTE ŞI: Român mort în BMW-ul prietenului lui, pe o şosea din Olanda

Conform primelor informaţii, şoferul nu a fost rănit grav şi a refuzat să fie transportat la spital de echipajul medical care a intervenit la faţa locului.
Imagine de arhivă

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Tir răsturnat lângă Timişoara. Şoferul e mort de beat

  1. Este și normal sa umble în halul ăsta, Pt ca ISCTR-ul fac 2 filtre pe centura Timișoara la distanță de max 3 km între ele. Se întreabă cineva de ce nu este nici un echipaj de politie și ISCTR pe autostrada care sa facă controale?????
    Oare au interzis de la șefi sa nu controleze traficul pe autostrada????…… Mai mult ca sigur că altfel nu se încadrează la program camioanele celor ce cotizează..

  2. Nu e normal si nu a lipsit mult sa se produca o tragedie dacă lua stînga de volan și nu dreapta azi cei din fata mea din mașină poate nu mai erau noi l-am scos din tir de-abia stătea în picioare mort de beat …..

Lasă un răspuns