Ţinte maxime pentru Pro România Timiş

PRO Romania

Pro România anunţă că ţinteşte atât obţinerea funcţiei de primar al municipiului Timişoara, cât şi pe cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

„În această direcţie vor fi îndreptate demersurile noastre”, a explicat deputatul Adrian Pau, proaspăt înregimentat în partidul condus de Victor Ponta.

Întrebat dacă unul dintre posibilii candidaţi ar putea fi Sorin Grindeanu, deputatul a lansat o nouă provocare: „Toţi mă întreabă de Sorin Grindeanu. Ar fi o soluţie, dar mai sunt şi alţi Sorini, de pildă, Sorin Ionescu”.

Trimiterea este la directorul Colegiului Naţional Bănăţean, membru PSD, având darul de a agita scena politică.

Adrian Pau susţine că foarte mulţi primari şi-au arătat nemulţumirea faţă de modul în care PSD e condus la nivel naţional şi local, dar că le lasă acestora satisfacţia de a-şi prezenta poziţia.

„Va fi mai multă vizibilitate după adoptarea bugetului de la Consiliul Judeţean Timiş”, a afirmat Nicolae Birău, coordonatorul filialei timişene de la Pro România.

În ciuda adversităţii evidente faţă de politica actuală a PSD, Adrian Pau a declarat că nu se va ajunge la atacuri personale, ci doar la dispute politice, care, de ce nu, pot duce la un dialog constructiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ţinte maxime pentru Pro România Timiş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *