Ținte clare pentru liberalii timişeni

Cosmin Buboi 1

Liberalii timișeni abordează foarte încrezători campania electorală. După ce candidații au trecut prin toate filtrele posibile, este de așteptat ca formula conturată să performeze cât mai mult.

Cosmin Buboi, vicepreședinte PNL Timiș, mizează pe dăruirea și dorința de afirmare a echipei propuse pentru Consiliul Județean Timiș:

”Sunt foarte încrezător că vom câștiga alegerile și că vom avea președinția consiliului județean. Avem cea mai bună echipă posibilă, cu candidați care dețin toate argumentele necesare pentru a obține performanță. Am inventariat problemele cetățenilor și suntem convinși că avem cele mai bune soluții. Împreună cu candidații de primari și consilieri, sper să dăm PSD-ului o lecție pe care s-o țină minte!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Ținte clare pentru liberalii timişeni

  1. ” Sper sa dam PSD-ului o lectie care s-o tina minte” ????Si ma rog ar trebui sa fim increzatori in alegerea facuta de PNL pentru CJT, domnul Alin Popoviciu, cercetat de DNA cu afacerile lui dubioase , ar fi candidatul ideal pentru CJT? Pentru mine nici intr-un caz.
    Spre deosebire de candidatul PSD pentru CJT, domnul Sorin Grindeanu, care nu a avut niciodata antecedente cu DNA si este un domn remercabil si capabil pentru a putea conduce aceasta institutie.
    Eu sustin pe Sorin Grindeanu la CJT si Florin Birsasteanu la conducerea primariei Timisoara.

  2. Buboiul ăsta cine mai e? Nu am auzit niciodată de el. Ce lecții poate da țărănucul ăsta? Vai de voi liberalilor ce ați ajuns? Un mare Buboi

  3. Cine Popoviciu? Care este un hot si are probleme cu DNA-ul??? Cei din PNL cred ca au orbit de tot…dar pasarea malai viseaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *