Tinerii liberali din Timișoara și-au ales noua conducere. Andrada Iova este prima femeie preşedinte

Tinerii liberali din Timișoara și-au ales noua conducere. Andrada Iova este prima femeie preşedinte

Organizația TNL Timișoara și-a ales noua conducere în prezența liderilor filialei: Alin Nica – președintele PNL Timiș, Dănuț Groza – secretarul general, Cosmin Tabără – președintele PNL Timișoara, și deputatul Cosmin Șandru, Andrei Cotețiu – președinte interimar al TNL Timiș și Ionuț Sîrbu, singurul candidat anunțat pentru președinția organizației județene de tineret.

La ședința Comitetului de Coordonare Local au participat peste 100 de tineri care au votat o nouă structură a Biroului Politic Local.

Componența noului for de conducere este formată din:

● Președinte – Andrada Iova

● Prim-vicepreședinți – Darius Todorescu și Georgiana Taloi

● Vicepreședinți: Paul Luminosu, Andrea De Rosa, Codruța Dragomir, Marius Novacovici, Alexandru Gruescu, Alexandru Olaru, Cristian Petre, Adina Leaha, Bogdan Medelean, Raul Gherghina, Răzvan Truțan

● Membri: Alexandru Suru, Sergiu Bocșe, Dan Orbulescu, Ovidiu Găină, Adrian Dumitrașcu, Gabriel Morar, Alexandru Proșan, Alexandra Vîlcea, Andreea Dobrin, Raji Jawwash, Laurențiu Birhan.

Poziția de secretar general va fi ocupată de Alin Bătrîn care va fi secondat de doi adjuncți: Marisa Indrei și Anisia Balaban.

Tinerii liberali din Timișoara și-au ales noua conducere. Andrada Iova este prima femeie preşedinte

„Le mulțumesc tuturor celor care astăzi mi-au acordat sprijinul și încrederea. Este o responsabilitate uriașă pentru că organizația de tineret din Timișoara este nu doar cea mai mare din județ, dar și cea de la care există cele mai multe așteptări. Îi îndemn pe toți tinerii care vor să se implice să se gândească la Timișoara care, astăzi, are nevoie de noi!

Orașul acesta care ne e atât de drag suferă din cauza unei administrații care lasă de dorit. Avem datoria să ne cerem orașul înapoi pentru că Timișoara trebuie să redevină cu adevărat orașul tinerilor, în care să găsim de la oportunități profesionale, la festivaluri celebre. Așadar, îi aștept alături de noi pe toți cei care vor să contribuie cu forțe proaspete”, a declarat Andrada Iova, prima femeie președinte a TNL Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tinerii liberali din Timișoara și-au ales noua conducere. Andrada Iova este prima femeie preşedinte

  1. tipic mioritic, aripa de tineret a unei filiale judetene de partid are in conducere (presedinte, prim-vice, vice si secretari generali 17 activisti de frunte iar membri simpli…11. Traiasca Romania comunista in care 3 sunt cu mapa si unul cu sapa

Lasă un răspuns