Tineri drogați depistați de polițiștii locali, în diferite locuri din Timișoara

Tineri drogați depistați de polițiștii locali, în diferite locuri din Timișoara

Tineri drogați depistați de polițiștii locali, în diferite locuri din Timișoara

Patru tineri aflați sub influența unor substațe interzise au fost depistați de poliiștii locali, duminică, în zona Piața Timișoara 700 și în zona Dâmbovița.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală, aflați în patrulare ieri, în jurul orei 13.00, în zona Timișoara 700, au observat, la intersecția străzilor Iosif Nemoianu cu Coriolan Brediceanu, doi tineri care stăteau pe trotuar și aveau un comportament suspect, iar la apariția patrulei au devenit agitați.

Trecând la legitimarea acestora, au fost identificați în persoana lui G.D., de 17 ani, și M.S., de 20 de ani, ambii din comuna Traian Vuia.

La controlul corporal efectuat asupra unuia dintre ei s-a găsit o pungă cu fragmente vegetale ce păreau a face parte din categoria substanțelor psihoactive.

Aceștia au declarat că au luat substanțele de la niște tineri dintr-un parc din Lugoj.

CITEȘTE ȘI: Locatarii unui imobil din centrul Timișoarei sunt terorizați de un vecin care crește zeci de pisici și adună gunoaie în casă

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 20.10, polițiștii locali din cadrul Biroului Proximitate și Siguranță Publică s-au deplasat la o sesizare în parcul de pe strada Intrarea Cerceilor, unde au depistat alți doi tineri B.D., de 22 de ani, și B.S., de 24 de ani, ambii din Timișoara, care se aflau într-o stare euforică.

La verificarea acestora s-au găsit asupra unuia dintre ei două pliculețe cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise.

În ambele situații, aceștia au fost conduși la sediul Poliției Locale pentru întocmirea documentației, în vederea transmiterii cazurilor către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *