Timpress, editorul ”Renașterii bănățene”, din nou la înălțime în Topul Firmelor

20211007 144103

Cel mai citit cotidian din vestul țării, ”Renașterea bănățeană”, primește o nouă confirmare a succesului prin Topul Firmelor din Județul Timiș, pe baza bilanțului financiar din 2020. Astfel, compania Timpress SA, editorul ”Renașterii bănățene”, ocupă locul întâi la secțiunea activităților de editare a ziarelor, la categoria întreprinderilor mici, în Topul Firmelor întocmit de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș.

”A devenit deja o tradiţie ca printre cele mai importante evenimente de business ale anului să se numere Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, sărbătoarea celor care și-au respectat angajamentul la excelență. Laureații sunt stabiliți conform unei metodologii unice și unitare la nivel național, care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precendent.

Clasamentul pentru anul 2020 reunește 11.214 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 33.995 care au depus bilanţul contabil în termen legal. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.793 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe şi clase de mărime. Totodată, 160 firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă”, precizează CCIA Timiș.

La fel ca și la edițiile precedente, Camera de Comerț acordă premii și distincții speciale pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate. Ținând cont de contextul pandemic, ceremonia de premiere a companiilor se va filma în perioada 25 – 29 octombrie, când în intervalul orar 11-16 firmele laureate sunt așteptate la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bvd. Eroilor de la Tisa nr. 22) pentru înmânarea premiilor în cadru festiv.

Evenimentul integral va  fi transmis în premieră în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19, pe un post regional de televiziune, pe site-urile partenerilor media, pe paginile de Facebook ale CCIAT și CRAFT și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro. Totodată, în zilele care urmează evenimentului, vor fi transmise știri și imagini din seara Galei pe posturi regionale și naționale de televiziune. Informații suplimentare, pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Topul integral, cu firmele clasate pe locurile fruntașe, poate fi consultat online la adresa:  http://top.cciat.ro/top.php.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *