Timișul, printre cele mai dezvoltate județe din România

Alin Nica: "Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câțiva aleși locali. Comunitățile locale rămân liberale"

Timișul, printre cele mai dezvoltate județe din România

Potrivit celui mai recent studiu care analizează situația economică a județelor României, în vârful clasamentului PIB/cap de locuitor pe țară se află județe conduse de un președinte al Consiliului Județean din partea PNL.

După Municipiul București, clasamentul este ocupat de județele Cluj, Ilfov, Timiș, Brașov, Constanța, Prahova, Sibiu și Alba. În localitățile cu administrație liberală (Cluj, Ilfov, Timiș, Brașov, Constanța, Prahova, Sibiu) urmărirea constantă a viziunii ce pune accent pe dezvoltare prin investiții se traduce deja atât prin creșterea calității vieții, cât și printr-o dinamică crescută a investițiilor și economiei private.

“Politica aplicată de liberali este bazată pe investiții. Aceasta a fost aplicată/accelerată și la nivel național din 2020 încoace, odată cu preluarea conducerii guvernării de către PNL și va aduce roade așa cum a adus deja acolo unde a fost aplicată local. Iar efectele pozitive asupra calității vieții și economiei din zone cu astfel de investiții realizate recent încep să se vadă și ar trebui remarcate și popularizate mai mult. Administrațiile locale liberale au absorbit fonduri europene, au atras investitori și au pus toate resursele în dezvoltarea județului pe care îl coordonează.

Conform studiului, autoritățile din județele de top și-au redus dependența de banii primiți de la București și au reușit să își crească veniturile obținute pe plan local. De asemenea, în ceea ce privește cheltuielile, județele cu administrație liberale investesc considerabil în îmbunătățirea serviciilor publice și a calității vieții”, a comunicat PNL.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz face curățenie în Primăria Timișoara: a reangajat o funcționară din lotul trișorilor demascați de DNA

Alin Nica, președintele liberal al CJ Timiș, spune că PNL are cei mai buni aleși locali din România.

”Nu o spun eu, ci o arată cifrele și statisticile oficiale. Aleșii locali liberali Au reușit să atragă și să folosească eficient fondurile europene. Au modernizat administrația si au deschis-o spre cetățeni. Dezvoltarea prin fonduri europene a adus investiții private și bani pentru comunitățile locale. Aleșii liberali au ridicat calitatea serviciilor publice și calitatea vieții în localitățile și în județele pe care le conduc. Aceasta este România pe care ne-o dorim și în care toți putem trăi în pace, înțelegere și prosperitate. Aleșii liberali au dovedit că se poate!”, a precizat Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișul, printre cele mai dezvoltate județe din România

  1. Da’ ceva concret, investitia x are efectul y, nu se poate? ceva cantitativ, niste indicatori oarecari? numa’ generalitati, limbaj de traforaj bla bla?

    #🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *