Timişul îl susţine pe Sorin Grindeanu

psd timis 2

Dacă la nivel naţional lucrurile sunt mai complicate, în judeţul Timiş se conturează destul de clar o poziţie în privinţa susţinerii lui Sorin Grindeanu. Parlamentarii şi primarii timişeni nu se dezic de preşedintele filialei şi sunt alături de acesta în bătălia politică pe care a pornit-o.

„Nici nu se pune problema să nu îl susţinem pe Sorin Grindeanu. Trebuie să nu uităm că el ne-a pus pe listele pentru parlament şi că este preşedintele nostru, al PSD Timiş”, a declarat deputatul Adrian Pau.

La rândul său, senatorul Eugen Dogariu s-a poziţionat categoric: „Îl ştiu pe Sorin de 20 de ani. Am trecut prin multe împreună şi îl susţin în tot ceea ce face”.

„Îl susţin pe Sorin Grindeanu”, este postarea deputatului Alfred Simonis, în timp ce Bianca Gavriliţă susţine că „excluderea lui Sorin Grindeanu este o pierdere pentru partid, dar mai ales pentru Filiala Timiş”.

Şi primarii timişeni şi-au arătat sprijinul faţă de premier. Claudiu Coman, edilul de la Sânandrei, este ferm: „Sorin Grindeanu este preşedintele PSD Timiş şi e normal ca Timişul să-i fie alături. A câştigat alegerile judeţene de anul trecut, a fost pentru prima dată când PSD a învins în Timiş, iar succesul a motivat întreaga organizaţie. Îi suntem alături şi sperăm să nu cedeze, pentru că România are nevoie de asfel de oameni care spun lucrurile direct, fără echivoc. Noi suntem generaţia tânără, care am crescut alături de Sorin Grindeanu şi nu putem accepta orice ni se impune”.

La fel de vocal este Nicolae Birău, primarul comunei Variaş: „Au apus vremurile în care partidul se conduce de un singur om. Sorin Grindeanu este un om de echipă, în echipă am avut succes şi e normal să rămânem împreună. Grindeanu trebuie să rămână, dar nu în tandem cu Liviu Dragnea”.

Şi Marcel Muia, primarul din Chevereşu Mare, s-a poziţionat ferm de partea premierului: „Prin poziţia tranşantă adoptată, Sorin Grindeanu a arătat că este om politic adevărat şi că are un viitor frumos. Cu atât mai mare trebuie să fie mândria noastră pentru că e preşedintele PSD Timiş şi trebuie să-l susţinem necondiţionat”.

De asemenea, Aleodor Sobolu, primarul comunei Orţişoara, şi-a arătat sprijinul: „Îl susţin în mod categoric pe Sorin Grindeanu şi nu doar eu, ci şi întreaga organizaţie din Orţişoara, dar şi membri ai altor partide, care mi-au transmis că sunt alături de premier”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns