Colterm mai dă agent termic până la Crăciun

Dominic Fritz cere verificarea concediilor medicale ale angajaților din primărie

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat, marţi, semnarea unui nou contract cu E.ON Energie, valabil până la 25 decembrie.

„După cum ați văzut, astăzi este marți și avem apă caldă și căldură. Acum ceva timp s-a semnat un nou contract cu E.ON, deci avem și gaz până la sfârșitul anului, iar dacă o anumită rată va fi plătită, asta va prelungi contractul până la mijlocul lui ianuarie. Avem contracte scurte, dar măcar le avem. Situația este serioasă, sunt eforturi uriașe pe care le facem noi ca primărie.

Nu-mi doresc scandal politic pe tema Colterm, suntem în negocieri pentru încheierea de contracte mai avantajoase, pentru restructurarea datoriilor, nu cred că este un motiv bun pentru tot felul de mize mici politice. E ultima iarnă în care vom mai fi în această situație, vom lucra cu mai mulți parteneri la soluții pe termen lung”, a declarat, marţi, Dominic Fritz.

Contractul pentru furnizarea de gaz metan către Colterm este valabil până în ziua de Crăciun, iar dacă, între timp, se mai face o plată, va fi prelungit până la 10 ianuarie 2021.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns