Timișorenii își pot face buletin de identitate și în ziua alegerilor

buletin

Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara are program de lucru cu publicul și în cursul zilei de astăzi, pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor care vor să își preschimbe actele de identitate.

Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara are astăzi program cu publicul între orele 7:00 și 21:00 însă cetățenii trebuie să își facă programare telefonică la numărul 0747-777.666.

CITEȘTE ȘI: Parlamentare 2020: Câți români au mers la vot, din totalul alegătorilor. Este al doilea scrutin electoral în condiții de pandemie

Biroul de evidență a populației are însă și un  ghișeu deschis pentru persoanele care se prezintă direct la sediu spune directorul Direcției de Evidență a Persoanelor Timișoara, Radu-Bogdan Sperneac.

“Avem un ghișeu alocat și pentru cei care nu au reușit să se programeze. În condițiile în care se prezintă la ghișeu cu toate actele și dacă sunt mai multe persoane, o să le programăm pe o listă și le vom spune să revină ulterior ca să nu rămână în așteptare mai mult timp și să se aglomereze spațiul”, spune Radu-Bogdan Sperneac.

Accesul în clădirea direcției este permis pentru cel mult două persoane la fiecare ghișeu, cu maximum 10 minute înainte de ora programării.

83 de persoane s-au programat telefonic la Biroul de evidență a populației din Timișoara pentru eliberarea unui nou act de identitate în cursul zilei de sâmbătă.

Alegătorii ale căror cărți de identitate au expirat în intervalul 1 martie – 6 decembrie își pot exercita dreptul de vot pe baza lor.

sursa: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns