Timişorenii din Piaţa Victoriei: „Vrem o ţară fără corupţie!”

Primii sosiţi şi-au făcut simţită prezenţa în jurul orei 19, singuri sau însoţiţi de prieteni sau familie. Nici de data aceasta nu au lipsit copiii, şi nici patrupedele. Mimi, un Jack Russell Terrier, a fost alături de stăpâna ei la protest în fiecare zi.

În Piaţa Revoluţiei au fost, joi, peste 50 de persoane decise să reziste până când cei care au promulgat Ordonanţa 13 îşi vor da demisia. O doamnă, participantă la protest, ne-a declarat: „Vrem o Românie fără corupţie, în care legile să se aplice la fel pentru toată lumea”.

Protestul de a fost unul liniştit, cei prezenţi afişând pancarte şi purtând steguleţe tricolore. Revendicările celor din piaţă au rămas aceleaşi: demisia lui Sorin Grindeanu, premierul României, a liderului PSD, respectiv ALDE, precum și organizarea unui referendum anticorupție.

Vineri, manifestanţii se aşteaptă la un record în ceea ce priveşte participarea.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timişorenii din Piaţa Victoriei: „Vrem o ţară fără corupţie!”

  1. Acest lucru se intampla intr-o singura fara din lume-UTOPIA . in rest faceti o excursie de documentare in Germania ,Franta ,Mexic , Coreea de Sud ,Slovacia , Ungaria ,Croatia sa vedeti acolo ce nivele inimaginabile a atins coruptia .

Lasă un răspuns