Timișoreni, nu aruncați brazii pe stradă!

Cum scăpăm de brazii de Crăciun? Sunt colectați după un program stabilit de primărie. Află în ce zi se ajunge pe strada ta

Timișorenii cărora le-a plăcut să aibă în casă brazi naturali de Crăciun și Anul Nou n-au decât să-i transporte singuri pentru a-i arunca la centrele de colectare de la marginea orașului.

Având în vedere faptul că perioada sărbătorilor de iarnă s-a sfârșit, pentru evitarea creării unui aspect insalubru și formarea altor rampe clandestine de deșeuri, Primăria Timișoara informează cetățenii că este interzisă abandonarea/aruncarea brazilor pe domeniul public, respectiv la amplasamentul europubelelor.

Brazii se pot transporta la cele patru centre de colectare a deșeurilor aparținând SC Retim Ecologic Service SA, unde vor fi preluați gratuit. Cele patru centre se află la următoarele adrese: Calea Torontalului nr. 94; str. Torac nr. 2-4; str. A. Imbroane nr. 70; Pod Calea Șagului. Programul centrelor de colectare este de luni până vineri, între orele 9-19, și sâmbăta, între orele 8-16.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Timișoreni, nu aruncați brazii pe stradă!

 1. Toata viata mi-am dorit ca dupa sarbatori sa ma plimb cu bradul in brate prin oras…Pot lasa pe el si niste globuri ca sa fiu admirat de trecatori?Nu am de mers decat vreo 2 km…Multumesc din inima Primariei pentru acest favor!

 2. Vai, dar ce ton triumfator. Stiti ceva, tanti Daniela Damian, peste vreo 20 de ani o sa se dezmeticeasca si trompetele ecologiste si salvatoare de planeta ca brazii aia penibili de plastic polueaza de enshpe ori mai mult decit niste brazi crescuti special pentru Craciun intr-o pepiniera, unde, pana sunt taiati, mai produc oxigen, iar apoi sunt mereu plantati altii si altii. Aveti un stadiu emotional de desene animate si mergeti cu turma. Bladutzii si flolicelele si hai sa papam numa varza si iarba, dar poate nici asta, ca le doale.
  Deci n-au decat sa se plimbe kilometri daca le-a placut sa aiba brazi naturali, da? Guess what. Majoritatea nu se vor plimba. O sa-i lase fix in rampe de gunoaie si orasul va fi si mai sufocat de gunoaie.

  1. Înțeleg că este primul Crăciun pe care l-ați petrecut în Timișoara și n-ați mai văzut niciodată brazi aruncați lângă europubele. În alte orașe mari, brazii sunt adunați, tocați și reutilizați, pe cheltuiala autorităților. În rest, nenea Victor, observ că sunteți tare în presupuneri cu privire la stadiul meu emoțional și alte probleme care nu constituie obiectul știrii de mai sus. Poate vă canalizați energia spre ceva util.

   Best regards,
   Daniela Damian

   1. Obiectul știrii de mai sus nu îl constituia în nici un caz plăcerea perversă a timișorenilor care au vrut neapărat să aibă brazi naturali de Crăciun, dar ați ținut să dați această tușă artistică. Cât despre presupuneri, sunteți la fel de tare. Primul meu Crăciun în Timișoara a fost mai de multișor. Se cam ridicau brazii anii trecuți. Pe cheltuiala autorităților, ca în orașele mari. Poate vă canalizați energia spre redactarea știrilor în mod profesionist, fără nervișori. Apreciez că salutați în engleză, e semn bun pentru viitorul dvs. profesional. Salutări, același nene.

Lasă un răspuns