Timișoreni, nu aruncați brazii pe stradă!

Cum scăpăm de brazii de Crăciun? Sunt colectați după un program stabilit de primărie. Află în ce zi se ajunge pe strada ta

Timișorenii cărora le-a plăcut să aibă în casă brazi naturali de Crăciun și Anul Nou n-au decât să-i transporte singuri pentru a-i arunca la centrele de colectare de la marginea orașului.

Având în vedere faptul că perioada sărbătorilor de iarnă s-a sfârșit, pentru evitarea creării unui aspect insalubru și formarea altor rampe clandestine de deșeuri, Primăria Timișoara informează cetățenii că este interzisă abandonarea/aruncarea brazilor pe domeniul public, respectiv la amplasamentul europubelelor.

Brazii se pot transporta la cele patru centre de colectare a deșeurilor aparținând SC Retim Ecologic Service SA, unde vor fi preluați gratuit. Cele patru centre se află la următoarele adrese: Calea Torontalului nr. 94; str. Torac nr. 2-4; str. A. Imbroane nr. 70; Pod Calea Șagului. Programul centrelor de colectare este de luni până vineri, între orele 9-19, și sâmbăta, între orele 8-16.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

5 Comments
Victor 9 ianuarie 2020
Vai, dar ce ton triumfator. Stiti ceva, tanti Daniela Damian, peste vreo 20 de ani o sa se dezmeticeasca si trompetele ecologiste si salvatoare de planeta ca brazii aia penibili de plastic polueaza de enshpe ori mai mult decit niste brazi crescuti special pentru Craciun intr-o pepiniera, unde, pana sunt taiati, mai produc oxigen, iar apoi sunt mereu plantati altii si altii. Aveti un stadiu emotional de desene animate si mergeti cu turma. Bladutzii si flolicelele si hai sa papam numa varza si iarba, dar poate nici asta, ca le doale. Deci n-au decat sa se plimbe kilometri daca le-a placut sa aiba brazi naturali, da? Guess what. Majoritatea nu se vor plimba. O sa-i lase fix in rampe de gunoaie si orasul va fi si mai sufocat de gunoaie.
Ion 7 ianuarie 2020
Toata viata mi-am dorit ca dupa sarbatori sa ma plimb cu bradul in brate prin oras...Pot lasa pe el si niste globuri ca sa fiu admirat de trecatori?Nu am de mers decat vreo 2 km...Multumesc din inima Primariei pentru acest favor!
Carmen 6 ianuarie 2020
Timisoreni,platiti taxe si impozite de pomana/fara nici un benaficiu.