Timișoreni amendați pentru că nu au purtat masca în spații închise

Au fost date amenzi celor care nu poată masca

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Topul celor mai avariate mașini în accidente pe șoselele din Europa. Pe ce loc se clasează Dacia

În acest context, au fost legitimate 84 de persoane, verificate 48 de societăți comerciale și controlate 50 de autoturisme.

Polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.685 de lei, dintre care 11 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 33 la O.U.G. 195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier și 5 la Legea 55/2020, pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, trei permise de conducere. Totodată, polițiștii au intervenit la 9 apeluri 112. Polițiștii vor acționa în continuare în vederea prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișoreni amendați pentru că nu au purtat masca în spații închise

  1. Mergeti pe la asa zisele magazine din sate (ex:Lovrin) si veti avea ocazia ca personalul care ar trebui sa respecte purtarea mastii in magazin si sa ceara acest lucru de la vizitatori…din contra se soidarizeaza cu cei ce nu poarta masca de protectie, ba mai mult te ameninta daca ii atentionezi.

Lasă un răspuns