Timişoreanul Virgil Ianţu: La 51 de ani, sunt recunoscător pentru că am parte de cele mai mari bucurii la care nici nu visam. Le puteți vedea în poză

Timişoreanul Virgil Ianţu: La 51 de ani, sunt recunoscător pentru că am parte de cele mai mari bucurii la care nici nu visam. Le puteți vedea în poză

În 1971, pe 20 februarie, Virgil Ianțu venea pe lume la Timișoara, dar a cunoscut succesul departe de casă, la București. Cu prilejul recentei aniversări, prezentatorul a dezvăluit că e cel mai fericit că are alături de el două persoane care îl fac pe deplin un bărbat împlinit. E vorba despre partenera lui de viață, Roxana Alexandru, și de fiica lor, Jasmina.

„La 51 de ani, am cei mai faini prieteni, cărora le mulțumesc pentru că mă acceptă așa de mișto cum sunt și mai sunt recunoscător pentru că am parte de cele mai mari bucurii la care nici nu visam. Le puteți vedea în poză”, a scris pe rețelele de socializare prezentatorul, care a distribuit și o fotografie cu el alături de iubită și de fiica lor.

Deși are o relație de mulți ani cu mama fiicei sale, Virgil Ianțu nu vrea să se căsătorească, potrivit libertatea.ro.

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta. Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept?

CITEŞTE ŞI: Cinema Victoria din Timișoara, gata de proiecții și alte evenimente culturale

Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns