Timișoreanul Valentin vrea să trăiască şi să îşi crească fiul de 4 ani. Prietenii lui donează torturi şi prăjituri, ca să-l salveze

valentin

Valentin vrea să trăiască şi să îşi crească fiul de 4 ani. Prietenii lui donează torturi şi prăjituri, ca să-l salveze.

La începutul anului, tânărul din Timişoara a fost diagnosticat cu o formă rară şi foarte agresivă de cancer: Limfom Burkitt agresiv cu celule B.

CITEȘTE ȘI: Coșmar pentru un tânăr student după ce a apelat la o prostituată de lux

Valentin s-a dus după Sărbătorile de iarnă la un control, acuzând de două săptămâni dureri în gât, de parcî ar fi fost răcit. Numai că medicamentele nu îşi făceau efectul. După mai multe analize, medicii i-au pus un diagnostic cumplit. O formă rară şi extrem de agresivă de cancer.

Tatăl unui băieţel de 4 ani, Valentin, care e din Timişoara, a vrut să se trateze la Bucureşti, singura opţiune din România pentru boala lui. Numai că, povesteşe verişoara primară a tânărului, Diana Berceanu, în Capitală nu mai sunt medicamente pentru şedinţele de chimioterapie de care avea nevoie Valentin.

CITEȘTE ȘI: Imagini cumplite în Italia. Un tânăr român a murit pe loc, un altul e în comă, maşina lor e un morman de fiare

„Suspiciune de cancer, fără un diagnostic clar de la medicii din Timişoara. A urmat plecarea de urgenţă la Viena si diagnosticul final – Lymphom Burkitt, o formă rară şi foarte agresivă de cancer. Singurul tratament posibil pentru acest tip de cancer este chimioterapia cu spitalizare. Şansele de supravieţuire sunt de peste 80%, altfel, boala avansează foarte repede şi nu există şanse de supravieţuire. Bucureşti, singurul loc în care se putea aplica protocolul pentru Burkitt a fost o opţiune pentru tratament pană când ne-a fost transmis că nu există medicamente.”, a scris Diana Berceanu, verişoara lui Valentin, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Video. Opt imigranți au fost filmați coborând în Marea Britanie dintr-un tir cu numere de Timiș!

Valentin a început deja prima cură de chimioterapie. Povesteşte tot Diana, verişoara lui: „Vali este de astazi internat la o clinica din Salzburg unde va incepe maine timp de 10 zile prima cura puternica de chimio. Vor urma inca 5 cure, la distanta de 3 saptamani fiecare, si multe zile de spitalizare.

Costurile estimate pentru tratament sunt de aproximativ 120.000 euro ( 20.000 euro/cura de chimio).

Vali este singurul care trebuie sa lupte si in mod sigur stim cu totii ca va face asta.
Noi cei de acasa putem sa il ajutam prin gandurile bune si donatii, oricat de mici in urmatoarele conturi:
RON: RO83INGB0000999901707975
EURO: RO72INGB0000999908593427
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
Titular cont: Andreea Iulia Dobrescu
sau
RO02RZBR0000060009893290- ASOCIATIA SCOALA MAMEI JUNIOR

donatii se pot face si aici: https://www.gofundme.com/save-vali

Va multumesc tuturor celor care ati citit acest mesaj!”, scrie observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns