Timişoreanul Ovidiu Tender cere 10 milioane de dolari pentru fiecare lună de detenție

ovidiu tender

Omul de afaceri Ovidiu Tender este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad și cere câte 10 milioane de dolari pentru fiecare lună petrecută în spatele gratiilor.

Tender a fost condamnat la 12 ani și 7 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat între altele de abuz în serviciu, în dosarul RAFO – Carom. Într-un proces deschis la Tribunalul București, milionarul reproșeaza parlamentului că nu a modificat Codul Penal după celebra Decizie a Curții Consituționale, prin care abuzul în serviciu poate fi considerat infracțiune doar dacă cel acuzat a încalcat o lege primară.

Ovidiu Tender susține că în cazul său nu există o asemenea încălcare și afirmă că pedeapsa primita în urmă cu mai bine de doi ani este nelegală. A și contestat-o în instanța, dar fără succes.

Ovidiu Tender se ocupa până în urmă cu câteva săptămâni de biblioteca penitenciarului din Arad, dar acum de acest lucru se ocupă fostul președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, condamnat la patru ani de închisoare, scrie specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Timişoreanul Ovidiu Tender cere 10 milioane de dolari pentru fiecare lună de detenție

  1. Eu zic sa isi ispaseasca pedeapsa primita pe drept si sa nu se mai bage in seama. Acum e un amarat de puscarias, condamnat pentru fapte penale.

  2. Gunoiul asta a furat mai mult chiar si decat Voiculescu. A si primit mai mult, dealtfel: aproape 13 ani de puscarie. Mare banatean, si mai mare hot. Tot Banatu-i fruncea! La hotie, doar la hotie.

  3. luatile banii …altfel nu se va rezolva nimic. toata lumea este de acord ca trebuie confiscate averile ilicite [mai putin ciorditorii si cei platiti de ei] dar toata lumea tace malc .si ei ne sfideaza cu vacante exotice cu masini cluburi tinute de zeci de mii de euro . tupeu maxim sa ceri despagubiri pentru ca ai furat? hai sa-i dam si acestui individ o pensie speciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *