Timişoreanul Marius Sadoveac, din nou în alb-violet

Marius sadoveac

Marius Sadoveac a decis să revină în Liga Naţională după două sezoane petrecute la echipa franceză Tremblay. Handbalistul timişorean a semnat un contract cu Politehnica, astfel că va reveni acasă după o pauză de zece ani.

Între timp, el a mai evoluat la HCM Constanţa şi Minaur Baia Mare, cu ambele reuşind să câştige titlul de campion al României. Contractul lui Marius Sadoveac va intra în vigoare la vară. El a debutat în handbalul de mare performanţă ca extremă dreapta, dar ulterior a fost reprofilat şi ca inter dreapta, post pe care a jucat inclus la prima reprezentativă.

Pe lângă aducerea internaţionalului român, clubul bănăţean a anunţat, totodată, prelungirea contractelor cu Alin Şania şi Filip Marijanovici.

Politehnica Timişoara a avut un sezon la un nivel foarte bun până la începutul lunii februarie, atunci când pentru o etapă a fost chiar liderul Ligii Naţionale. Au urmat apoi trei jocuri pierdute pe teren propriu cu echipele din capitală, cu CSM Bucureşti, Steaua şi Dinamo, astfel că a pierdut puţin ritmul cu formaţiile din faţă.

Politehnica va juca totuşi în ultimele patru etape din sezonul regulat pentru locul al treilea, aflându-se într-o dispută cu Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti şi HC Dobrogea Sud Constanţa. Bănăţenii sunt calificaţi şi la turneul Final 4 al Cupei României.

Foto: Zimbio


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *