Timișoreanul Florin Călinescu, reacție la zvonul potrivit căruia s-ar fi înscris în PSD

florin calinescu 3

Florin Călinescu a reacționat la zvonurile potrivit cărora s-ar fi înscris în PSD. Într-un scurt interviu acordat pentru Antena3.ro, omul de televiziune spune că nu s-a înscris în PSD și are bănuieli că zvonul a plecat de la o întâlnire cu Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

CITEȘTE ȘI: Criminalul poliţistului e încă liber. Mobilizare maximă pentru prinderea ucigașului periculos și înarmat

„Nu m-am înscris în PSD. Nu știu de unde a plecat zvonul ăsta, dar am bănuieli. Probabil pleacă de la faptul că mă mai întâlnesc cu Dan Tudorache, primarul de la Sectorul 1, pentru că înțeleg că acolo m-au dat înscris.

Mai mănânc cu Dan din când în când, ne leagă o prietenie veche, ne leagă Rapidul. Mai mult Rapidul acum. Dar mă surprinde eficiența cu care a apărut povestea asta, pentru că am luat masa pe la 12, cineva a dat imediat pe goarnă. Dar în presă, ca și la procuratură, mai trebuie și dovezi, se lucrează cu probe: o adeziune, un carnet de partid, ceva. Era un banc pe vremea cealaltă. Ești gravidă? Așa și așa! Sau ai video? Așa și așa.”, a spus Călinescu.

CITEȘTE ȘI: Imagini şfâşietoare! Momentul în care familia polițistului împușcat ajunge la locul crimei – VIDEO

În plus, Florin Călinescu spune că dacă ar fi să se înscrie într-un partid crede că acea formațiune politică ar trebui să facă anunțul cu surle și trâmbițe. „Partidul trebuie să folosească asta ca să-și facă imagine, nu?

Păi ce, m-am înscris pe sub mână? Nu facem puțină audiență? PSD, PNL, USR, oricine. Nu vor să facă audiență? Am fost cândva în PNL și am luat 14.000 de voturi și le-a luat Tăriceanu și l le-a dat lui DIaconu care a obținut 9.000 de voturi și i s-a dat mandat. Dacă mă înscriu într-un partid, pentru că sunt și eu regizor și scenarist, facem un eveniment cu ștaif. Aș face și un promo. Deci da, am mâncat o ciorbă de burtă bună, iar Dan una de găină”, a declarat Florin Călinescu, pentru Antena3.ro.

Site-ul de știri DC News a lansat un zvon potrivit căruia marele actor ar fi hotărât să se înscrie în PSD. Potrivit aceleiași surse, condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare l-ar fi determinat să ia o decizie în acest sens, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișoreanul Florin Călinescu, reacție la zvonul potrivit căruia s-ar fi înscris în PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *