Timișoreanul Florin Călinescu, printre actorii care vor strânge semnături pentru campania #FărăPenali

Florin Calinescu 2

Marius Manole, Oana Pellea, Florin Călinescu, Natalie Ester, Ilona Brezoianu, Marcela Motoc, Cristian Bota, Alex Călin, Olimpia Mălai şi Maria Obretin sunt actorii care au anunţat până acum că vor strânge semnături în cadrul campaniei #FaraPenali, iniţiativă civică susţinută de USR, relatează News.ro.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

„Timp de o săptămână, în Piaţa Universităţii, ei vor fi protagoniştii care vor strânge semnături pentru ca persoanele condamnate penal să nu mai conducă România.

Scena va fi înlocuită cu asfaltul, iar reflectoarele cu razele soarelui.

Aplauzele le primiţi de pe acum. Mulţumim tuturor actorilor care au ales să se implice!”, se arată în anunţul publicat pe pagina de Facebook a USR Constanţa.

CITEȘTE ȘI: Imagini virale: Maşina cu număr de înmatriculare… licențios, care a intrat în România pe la frontiera de vest, i-a derutat pe poliţişti (foto)

Actorul Marius Manole anunţase deja luni, pe pagina sa de Facebook, că se implică în această campanie.

„Dragi colegi actori din Bucureşti şi nu numai, intenţionez să organizez cu sprijinul celor care se ocupă de platforma #farapenaliinfunctiipublice o săptămâna de miercuri, 18 iulie, până miercuri, 25 iulie, în care actorii stau la Universitate şi strâng semnături.

Dacă doriţi să-mi fiţi alături, aştept un semn de la voi. Fac o listă şi ne organizăm pe zile.

Cred că e necesar să facem asta. Ţin să precizez că această iniţiativă este una civică şi Nu sprijină niciun partid!

P.S: Recomand şi colegilor care nu sunt din Bucureşti sa facă acelaşi lucru in oraşele lor!”, a fost mesajul actorului.

Actorul Marius Florea Vizante a semnat deja în cadrul campaniei.

Obiectivul USR este ca până la finalul anului 2018 să înainteze Parlamentului un proiect de revizuire a Constituţiei prin care să se interzică persoanelor condamnate penal la pedeapsa închisorii să candideze la alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale, dacă au săvârşit infracţiuni în mod intenţionat.

Pentru ca proiectul de lege să ajungă în Parlament sunt necesare cel puţin 500.000 de semnături ale cetăţenilor cu drept de vot din cel puţin jumătate din judeţele tării, iar USR s-a angajat să sprijine acest demers prin intermediul filialelor sale teritoriale, scrie digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișoreanul Florin Călinescu, printre actorii care vor strânge semnături pentru campania #FărăPenali

  1. Țară condusă de un clan de mafioți certat cu legea după metode comuniste, țara asistaților și puturoșilor, a cocalarilor și a țiganilor, țara care accepta sa fie condusă de cei citați mai sus își merită soarta de oaie laie bucălaie dusă la pieire.

Lasă un răspuns