Timişoreanul Florin Călinescu, gata să intre în cursa pentru Primăria Capitalei

Calinescu

Actorul Florin Călinescu ar putea să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, alăturându-se astfel lui Nicușor Dan, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu și, desigur, Gabrielei Firea, dar și altor nume mai mult sau mai puțin cunoscute.

Florin Călinescu ar urma să-și anunțe miercuri intenția de a candida pentru funcția de primar general al Capitalei, potrivit unor surse politice. Actorul apare pe pagina de internet a Partidului Verde ca președinte al formațiunii, însă în registrul partidelor apare un alt președinte, potrivit stiripesurse.ro.

Din cauza situației încă neclare din interiorul formațiunii, nu este clar dacă Florin Călinescu va putea candida din partea Partidului Verde. În plus, intrarea sa în cursa pentru Primăria Generală depinde și de strângerea semnăturilor necesare.

Florin Călinescu, atacat de hackeri pe internet: Au vrut să mă discrediteze!

În luna iunie, după ce i-a fost „spartă” pagina de Facebook de hackeri, Florin Călinescu dădea de înțeles că acțiunea a fost făcută pentru a descuraja o eventuală candidatură a sa în administrația locală sau națională.

După ce a preluat controlul asupra paginii, Florin Călinescu a oferit explicații. „Nu vreau sa cred ca spargerea contului meu are vreo legatura cu ultimul mesaj postat aici.

“Lucrarea” a fost foarte complexa si a plecat din Romania, a trecut prin Indonezia si s-a executat in China. Hechareala, hecareala dar toate lasa urme.

Multumesc FaceBook care s-a miscat foarte rapid. Si prietenilor IT si PR din tara. Iar pe dumneavoastra va rog sa fiti incredintati ca eu nu postez genul acela de materiale video pe care unii dintre dumneavoastra le-ati si accesat.

Daca masacrul contului meu are totusi vreo legatura cu postarea respectiva, voi analiza foarte serios participarea mea personala in ceea ce priveste viitorul Capitalei.

Partidul Verde se va implica pana la capat in schimbarea radicala a felului de face administratie publica locala si nationala”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *