Timişoreanul cu coronavirus îi aştepta pe paramedici în pragul casei, fumând o ţigară (video)

timisorean coronavirus

Timişoreanul în vârstă de 47 de ani, al patrulea caz de coronavirus confirmat în România, a fost luat cu izoleta de acasă, de o ambulanţă SMURD.

Omul aştepta paramedicii în pragul casei, fumând o ţigară, potrivit observator.tv.

Bărbatul a fost introdus în izoletă şi transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara.

Vă reamintim că, marţi, a fost confirmat un nou caz de coronavirus , un bărbat de 47 de ani, din Timișoara, care a fost contact cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie 2020 și care s-a întors din Italia.

Concret, bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în același avion, în partea dreaptă a acesteia, în data de 20 februarie, cu o cursă care se întorcea din Italia.

Din data de 28 februarie 2020, bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu împreună cu familia. Rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare au fost negative.

Rezultatul probei de luni (în cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieșit pozitiv la infecția cu coronavirus COVID-19.

VIDEO AICI!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns