Timişoreanca Maria Grapini aruncă bomba!

Europarlamentarul Maria Grapini aruncă bomba. Aceasta susține că va vota în Parlamentul European o rezoluție prin care contestă sumele alocate statelor membre după negocierile de la Consiliul European.

„Azi voi vota o Rezolutie in plenul parlamentului care arata ca Parlamentul European nu este deacord cu intelegerea din Consiliul European legat de modul de împărțire a fondurilor si conditionalitățile puse! Voi urmari cu atentie cum vor vota eurodeputatii romani din PNL si va voi informa! Daca voteaza Rezolutia semnata si de grupul PPE din care fac parte, inseamna ca nu sunt deacord cu ce a spus presedintele si guvernul lor!

Daca nu voteaza Rezolutia, inseamna ca nu sunt deacord cu grupul popularilor din care fac parte! Sa aveti o zi buna!”, a scris europarlamentarul timişorean pe Facebook, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
PETRE PATRU 27 iulie 2020
VACILE DIN BANAT DAU LAPTE.....
mihai 24 iulie 2020
La mulțean Marya!!! Nasol cu tine!! Mai poti???
nu-i bai 24 iulie 2020
totusi care este "bomba"? cred ca tocmai doamna grapini
panglicatex 23 iulie 2020
ah nu se auzi nimic demult de aceasta europarlamentara hopa si cu declaratii sforaitoare. Mai bine isi vede de firmele proprii, din care ca patroana, a pus pe drumuri sute de oameni