Timişoreanca Maria Grapini aruncă bomba!

maria grapini 11

Europarlamentarul Maria Grapini aruncă bomba. Aceasta susține că va vota în Parlamentul European o rezoluție prin care contestă sumele alocate statelor membre după negocierile de la Consiliul European.

„Azi voi vota o Rezolutie in plenul parlamentului care arata ca Parlamentul European nu este deacord cu intelegerea din Consiliul European legat de modul de împărțire a fondurilor si conditionalitățile puse! Voi urmari cu atentie cum vor vota eurodeputatii romani din PNL si va voi informa! Daca voteaza Rezolutia semnata si de grupul PPE din care fac parte, inseamna ca nu sunt deacord cu ce a spus presedintele si guvernul lor!

Daca nu voteaza Rezolutia, inseamna ca nu sunt deacord cu grupul popularilor din care fac parte! Sa aveti o zi buna!”, a scris europarlamentarul timişorean pe Facebook, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Timişoreanca Maria Grapini aruncă bomba!

  1. ah nu se auzi nimic demult de aceasta europarlamentara hopa si cu declaratii sforaitoare. Mai bine isi vede de firmele proprii, din care ca patroana, a pus pe drumuri sute de oameni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *