Timișoreanca Lavinia Pîrva, soția lui Bănică jr., mai atrăgătoare ca înainte de sarcină

Timișoreanca Lavinia Pîrva, soția lui Bănică jr., şi-a recăpătat pe deplin dimensiunile de dinainte de-a deveni mămică şi îşi etalează cu mândrie silueta.

S-a pregătit mult pentru această vacanţă de vară, când şi-a dorit să arate perfect în costumul de baie, potrivit okmagazine.ro. Şi chiar i-a reuşit! Lavinia Pîrva are toate motivele să fie mândră de silueta ei tonifiată, pentru care a tras din greu la sală. Şi acum poate să le dea peste nas şi tuturor celor care au criticat-o pentru cele câteva kilograme în plus cu care a rămas o perioadă după ce l-a născut pe micuţul Alexandru, cel de-al treilea copil al lui Ştefan Bănică jr.

Aflată în vacanţă în Grecia împreună cu soţul său, Lavinia Pîrva şi-a ales cele mai sexy ţinute estivale, în ton cu atmosfera romantică a insulei unde s-au cazat. Şi, ce-i drept, pe lângă peisajele sublime, cu marea pe fundal, Ştefan Bănică are cu ce să-şi încânte privirea, soţia sa arătând de milioane.

Pe lângă ţinutele pentru plajă, Lavinia Pîrva şi-a pus în bagaj şi câteva piese vestimentare din propria sa colecţie de haine, rochii vaporoase, outfituri tip cămaşă sau ţinute senzuale, cu şliţ adânc pe picior şi spatele gol – toate punând în valoarea feminitatea şi senzualitatea trupului.

De altfel, artista a profitat de ocazie pentru a realiza un mic fashion shooting pentru cele mai noi piese din colecţia sa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.