Timișoreanca Lavinia Pîrva, soția lui Bănică jr., mai atrăgătoare ca înainte de sarcină

lavinia pirva 4

Timișoreanca Lavinia Pîrva, soția lui Bănică jr., şi-a recăpătat pe deplin dimensiunile de dinainte de-a deveni mămică şi îşi etalează cu mândrie silueta.

S-a pregătit mult pentru această vacanţă de vară, când şi-a dorit să arate perfect în costumul de baie, potrivit okmagazine.ro. Şi chiar i-a reuşit! Lavinia Pîrva are toate motivele să fie mândră de silueta ei tonifiată, pentru care a tras din greu la sală. Şi acum poate să le dea peste nas şi tuturor celor care au criticat-o pentru cele câteva kilograme în plus cu care a rămas o perioadă după ce l-a născut pe micuţul Alexandru, cel de-al treilea copil al lui Ştefan Bănică jr.

Aflată în vacanţă în Grecia împreună cu soţul său, Lavinia Pîrva şi-a ales cele mai sexy ţinute estivale, în ton cu atmosfera romantică a insulei unde s-au cazat. Şi, ce-i drept, pe lângă peisajele sublime, cu marea pe fundal, Ştefan Bănică are cu ce să-şi încânte privirea, soţia sa arătând de milioane.

Pe lângă ţinutele pentru plajă, Lavinia Pîrva şi-a pus în bagaj şi câteva piese vestimentare din propria sa colecţie de haine, rochii vaporoase, outfituri tip cămaşă sau ţinute senzuale, cu şliţ adânc pe picior şi spatele gol – toate punând în valoarea feminitatea şi senzualitatea trupului.

De altfel, artista a profitat de ocazie pentru a realiza un mic fashion shooting pentru cele mai noi piese din colecţia sa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns