Timişoreanca Lavinia Pârva este însărcinată. Ştefan Bănică jr. va deveni tată pentru a treia oară

lavinia parva

Ştefan Bănică jr. şi Lavinia Pârva s-au căsătorit în 2017, în mare secret, şi de atunci toată lumea se întreba când vor deveni şi părinţi.

Ei bine, vis al lor va deveni realitate anul viitor: Lavinia este însărcinată, anunţul fiind făcut de artist la finalul concertului susţinut ieri la Sala Palatului.

Lavinia Pârva este însărcinată cu primul său copil, în timp ce Ştefan Bănică jr. va deveni tată pentru a treia oară.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă.

Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani.

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară…

Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a mărturisit Ştefan, fiind vizibil emoţionat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Timişoreanca Lavinia Pârva este însărcinată. Ştefan Bănică jr. va deveni tată pentru a treia oară

  1. E foarte frumos cind vine pe lume un copil, dar din acel moment, trebuie sa-ti asumi niste responsabilitati. Din pacate, aceste „vedete” nu au timp sa se ocupe de proprii copiii. Banii sunt mult mai importanti. Se vor da cu capetele de pereti cind vor ajunge la batrinete si nimeni nu le va deschide o usa, dar va fi prea tirziu pentru ei. Timpul curge cu sens unic. Degeaba ai 3-4 copii cu 5 neveste, si niciunul nu e linga tine. Sau iti vezi copilul de doua ori pe luna pentru ca ai „concerte”. Pina sa ajunga la nivelul la care a fost tatal sau, va mai trebui sa renasca de cel putin 100 de ori. Sper sa nu-l vad pe aici stricindu-ne Sarbatorile de Craciun.

  2. banii iau fost asigurati pentru o bună perioadă de robu .acest behăitor care în trecut si-a anulat două asa zis concerte din cauza biletelor nevăndute sa desfăsurat în sfărsit la timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *