Anunţ de ultim moment! Ce spune Enel despre reluarea alimentării cu energie electrică în Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara. UPDATE

enel 6

Enel a remis, în urmă cu puţin timp, cel mai recent comunicat referitor la situaţia alimentării cu energie electrică în Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara.

„În data de 16 decembrie, la ora 16.00, situația era următoarea:

– În regiunea Banat sunt nefuncționale 8 linii electrice de înaltă tensiune: L110 kV Lugoj-Făget, L110 kV Iaz-Nădrag, L110 kV Bocșa-Câlnic, L110 kV Reșița-ICMR (circuit 2), L110 kV Timișoara-Buziaș, L110 kV Vârfuri-Sebiș, L110Kv Iaz-Oțelu Roșu, L110 Lipova-CFR Vărădia. Totodată sunt nefuncționale stațiile de transformare 110kV/MT Lugoj, Făget, Nădrag, IURT Lugoj, CFR Lugoj (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune), Sebiș (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune).

– în judeţul Timiș erau nealimentate 57 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 62 de localităţi.

– în județul Caraș Severin erau nealimentate 38 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 52 de localităţi.

– în judeţul Arad erau nealimentate 25 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 46 de localităţi.

– în județul Hunedoara erau nealimentate 26 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 36 de localităţi.

În teren se află 91 de echipe de intervenție ale E-Distribuție Banat și ale contractorilor care intervin de sâmbătă și vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Totodată au fost mobilizate echipe din zonele Muntenia și Dobrogea pentru a veni în sprijinul colegilor din Banat.

Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe, de circulaţia rutieră dificilă și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție”, se precizează în comunicatul Enel.

 

UPDATE:

La ora 18.00, situația era următoarea:

–   în regiunea Banat sunt nefuncționale 8 linii electrice de înaltă tensiune: L110 kV Lugoj-Făget, L110 kV Iaz-Nădrag, L110 kV Bocșa-Câlnic, L110 kV Reșița-ICMR (circuit 2), L110 kV Timișoara-Buziaș, L110 kV Vârfuri-Sebiș, L110Kv Iaz-Oțelu Roșu, L110 Lipova-CFR Vărădia. Totodată sunt nefuncționale stațiile de transformare 110kV/MT Lugoj, Făget, Nădrag, IURT Lugoj, CFR Lugoj (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune), Sebiș (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune).

–   în judeţul Timiș erau nealimentate 50 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 54 de localităţi.

–  în județul Caraș Severin erau nealimentate 38 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 44 de localităţi.

–  în judeţul Arad erau nealimentate 24 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 41 de localităţi.

–  în județul Hunedoara erau nealimentate 32 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 32 de localităţi.

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns