Anunţ de ultim moment! Ce spune Enel despre reluarea alimentării cu energie electrică în Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara. UPDATE

Enel a remis, în urmă cu puţin timp, cel mai recent comunicat referitor la situaţia alimentării cu energie electrică în Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara.

„În data de 16 decembrie, la ora 16.00, situația era următoarea:

– În regiunea Banat sunt nefuncționale 8 linii electrice de înaltă tensiune: L110 kV Lugoj-Făget, L110 kV Iaz-Nădrag, L110 kV Bocșa-Câlnic, L110 kV Reșița-ICMR (circuit 2), L110 kV Timișoara-Buziaș, L110 kV Vârfuri-Sebiș, L110Kv Iaz-Oțelu Roșu, L110 Lipova-CFR Vărădia. Totodată sunt nefuncționale stațiile de transformare 110kV/MT Lugoj, Făget, Nădrag, IURT Lugoj, CFR Lugoj (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune), Sebiș (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune).

– în judeţul Timiș erau nealimentate 57 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 62 de localităţi.

– în județul Caraș Severin erau nealimentate 38 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 52 de localităţi.

– în judeţul Arad erau nealimentate 25 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 46 de localităţi.

– în județul Hunedoara erau nealimentate 26 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 36 de localităţi.

În teren se află 91 de echipe de intervenție ale E-Distribuție Banat și ale contractorilor care intervin de sâmbătă și vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Totodată au fost mobilizate echipe din zonele Muntenia și Dobrogea pentru a veni în sprijinul colegilor din Banat.

Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe, de circulaţia rutieră dificilă și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție”, se precizează în comunicatul Enel.

 

UPDATE:

La ora 18.00, situația era următoarea:

–   în regiunea Banat sunt nefuncționale 8 linii electrice de înaltă tensiune: L110 kV Lugoj-Făget, L110 kV Iaz-Nădrag, L110 kV Bocșa-Câlnic, L110 kV Reșița-ICMR (circuit 2), L110 kV Timișoara-Buziaș, L110 kV Vârfuri-Sebiș, L110Kv Iaz-Oțelu Roșu, L110 Lipova-CFR Vărădia. Totodată sunt nefuncționale stațiile de transformare 110kV/MT Lugoj, Făget, Nădrag, IURT Lugoj, CFR Lugoj (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune), Sebiș (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune).

–   în judeţul Timiș erau nealimentate 50 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 54 de localităţi.

–  în județul Caraș Severin erau nealimentate 38 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 44 de localităţi.

–  în judeţul Arad erau nealimentate 24 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 41 de localităţi.

–  în județul Hunedoara erau nealimentate 32 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 32 de localităţi.

 

 

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns