Timişoara, sub lupa PSD

PSD ia poziţie faţă de anumite lucruri care se întâmplă în Timişoara şi unde responsabilitatea ar aparţine primăriei.

Deputatul Matei Suciu s-a arătat îngrijorat de datoriile acumulate de către municipalitate faţă de mai multe firme care au prestat lucrări în Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Cutremur produs în această dimineaţă în Banat! L-aţi simţit?

„Sunt lucrări efectuate, dar facturile nu sunt achitate. Eu ştiu că timişorenii sunt disciplinaţi, îşi plătesc dările la timp, dar la primărie nu este gândită cum trebuie organizarea cheltuielilor”, a declarat Suciu.

La rândul său, consilierul local Octavian Mazilu nu este convins că SC Horticola SA va reuşi să asigure cu succes curăţenia în oraş, nefiind specializată în acest sens:

„Nu deţin utilaje calibrate şi nu pot asigura o acurateţe a lucrărilor. Eu sper să poată gestiona situaţia, dar ne vom convinge când se va strica timpul şi frunzele şi resturile menajere riscă să îngreunze şi mai mult circulaţia”.

CITEȘTE ȘI: O comună din Timiș devine tot mai atractivă pentru timișoreni

În plan politic, PSD Timiş este în prag de alegeri, fiind posibil ca acestea să aibă loc, totuşi, până la finalul anului.

Din acest punct de vedere, deputatul Matei Suciu a anunţat că va candida pentru o poziţie de conducere, dar nu pentru cea de preşedinte:

„Pentru funcţia cea mai înaltă îl susţin pe Călin Dobra.

A început proiecte extrem de importante, iar din poziţia sa de lider al Consiliului Judeţean Timiş poate să ţină cel mai bine legătura cu cei 56 de primari ai filialei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.