Timişoara, sub ape! Mai multe maşini au rămas blocate, iar câteva pasaje au fost inundate

viaduct inundat

Ploaia torenţială care cade de câteva ore bune deasupra Timişoarei a dus la blocarea mai multor străzi şi viaducte. Timişorenii au postat pe Facebook numeroase imagini cu maşini rămase imobilizate în diferite locuri don oraş.

Un exemplu este pasajul de pe strada Gheorghe Lazăr, în apropierea Finanţelor.

inundatii Timisoara

Au mai fost blocate pasajele din zonele Iosefin şi Catedrală.

ploaie Timisoara

Traficul rutier s-a transformat într-un haos total, mai ales că nici semafoarele nu funcţionează în foarte multe intersecţii.

trafic blocat

„Din cauza ploilor torenţiale din această dimineaţă, pasajele Jiul şi 700 au fost blocate. În aceste condiţii, până la remedierea situaţiei, autobuzele de pe linia 40, Expres 1 şi tramvaiele de pe liniile 4 şi 5 au traseul modificat.
Astfel, linia 40, sensul spre Stuparilor circulă pe strada Oituz – strada A. I. Cuza – calea Sever Bocu – strada Ialomiţa. În celălalt sens, circulă pe Calea Aradului – strada A. I. Cuza – Mărăşti – strada Oituz.

Liniile de tramvai 4, 5, şi 10 vor circula prin Piaţa 700 – strada Iosif Nemoianu – strada Gheorghe Doja.

Linia Expres 1 va circula prin Mărăşti.

De asemenea, liniile de autobuz 33, Expres 8 şi Expres 7 vor întoarce în parcarea centrului comercial din Şagului, acestea nemaiputând trece sub pod din cauza apei acumulate.

Linia 13 de troleibuz a fost suspendată până la remedierea situaţiei”, se arată într-un comunicat al RATT.

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Timişoara, sub ape! Mai multe maşini au rămas blocate, iar câteva pasaje au fost inundate

  1. Primar nenorocit,cqt crezi ca o sa’ti mai sportam bataia ta de joc,nu suntem cobaii tai nesimtitule,da-ti demisia cu toti cei care te sustin!!!!

  2. daca Timisemaforisoara asta transformata de Robu ar avea centura…am avea o alternativa dar asa…tichie ne trebuie noua…

  3. ROBULE, UNDE ESTE CENTURA NOASTRA??? DACA TOT VREI SA TRANSFORMI TIMIȘOARA IN PESCARII, LASA-NE MACAR SA CIRCULAM PE LA MARGINEA ORAȘULUI !!!

  4. Acu il injurati da’ l-ati ales cu peste 50% in plm. Da daca întrebi pe careva nu ti-ar recunoaste nici sa il pici cu ceara. Acu stergeti-va cu el la cur dragii mei !!!

    1. tarane,nu primarul Robu este de vina,te uita fraiere in urma in ultimi 20 ani cat a fost jegu de ciuhandru primar,pupalai in fund,ca sigur si tu l-ai votat,te uita ce dracu a facut el???iti spun eu,a adus TIGANII PROPRIETARII IN CENTRUL TIMISOAREI;fraiere,in case ce ar trebui sa fie patrimoniu de stat,

    2. Mai oameni buni ,ma repet si zic ;toti v-ati nascut ieri sau azi?viaductele si toate punctele mentionate in postari si presa intotdeauna au fost inundate la ploile torentiale,nu e nimic nou,lasati critica si incepeti sa faceti voi ceva constructiv, critica-e depasita…!!

  5. PROSTOVANILOR!!!VOI CEI CE TRAITI IN TIMISOARA;MULTI MOLDOVENI,OLTENI;SI ALTE VINITURII,TARANII NECIOLITII,UITATIVA IN ULTIMI 23 DE ANI,PANA SA AJUNGA ROBU PRIMAR,PE VREMEA CAND CIUHANDRU ERA PRIMAR;UITATIVA CE DRACU A FACUT IDIOTUL ALA;CE A REALIZAT;NIMIC;ADICA A REALIZAT CEVA;A DUS TIGANII IN CENTRUL TIMISOAREI;CA PROPRIETARII IN CLADIRII CE TREBUIAU SA FIE PATRIMONIU NATINAL;SAU MERGETI IN CIMITIRUL DE PE LANGA FABRICA DE BERE;UNDE SUNT PALATE TIGANESTI IN LOC DE CAVOURII;SAU MAI RAU CA A VANDUT ORASUL CELOR DE LA BUCURESTI;PTR CE???PTR NIMIC;PTR A PUTEA FII FUTUT DE LA BUCURESTI CUM VOR AIA;ASA CA TACETI DRACU DIN GURA DE DOBITOCII CE SUNTETII;TIMISORENI DE CACAT;ADICA ;MODOVENI OLTENII SI ALTI FRAIERII DE PRIN TARA

Lasă un răspuns