„Aici sunt banii dumneavoastră!”… GALERIE FOTO

În urmă cu câteva luni, vă arătam, cu cifre concrete, cum administrația comunei Giroc bate la fundul gol municipalitățile din Timișoara și București la una dintre rubricile capitolului „Cheltuieli” din raportul de execuție bugetară și anume rubrica „alte bunuri și servicii pentru întreținere și funcționare”.

Cifrele respective demonstrau cum, pe nişa cu pricina, primăria Giroc „reuşeşte” să cheltuiască mai mulţi bani decât administraţia Timişoarei sau, incredibil, a Bucureştiului!

De această dată înlocuim cifrele cu imagini, nu de alta, dar nu degeaba se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte… Zilele trecute am fost contactați pe mail-ul redacției de un girocean nemulțumit, care, intitulându-și scurta scrisoare electronică „Risipire ban public în Giroc”, ne-a relatat următoarele:

„În comuna Giroc, pe noile străzi asfaltate (Saturn, Uranus, Venus) din noua zonă rezidențială sunt două semne <Cedează trecerea> la fiecare intersecție, unul lângă altul. Cred că merită făcută publică această <anomalie>”.

Ca atare, ne-am deplasat la fața locului, unde am constatat că exact așa stau lucrurile: pe cele trei străzi menționate de cititorul nostru, indicatoarele rutiere „Cedează trecerea” erau grupate, câte două, la fiecare capăt al străzii. Cum, în mod evident, nu a fost vorba de o campanie promoțională (de genul plătești un produs, primești două) a firmei care a instalat indicatoarele, de care să fi beneficiat primăria comunei Giroc, ne aflăm în prezența unui caz de manual în ceea ce privește cheltuirea nejustificată a banilor publici.

Sugerăm primăriei din Giroc ca, lângă respectivele cupluri de indicatoare rutiere, să instaleze și câte un panou inscripționat cu mesajul care a făcut carieră în România post-decembristă: „Aici sunt banii dumneavoastră!”…

2 Comments
IGOR BERGER 02/08/2016
deci asta e chiar un articol care nu are ce cauta pe un site regional respectabil, no ofense , draga ciprian
No name 02/08/2016
D-le Brindescu , nu te lași ! Ia numără matale , câte semne de circulație sunt ( câteva zeci ) pe DJ - ul , care leagă Tm. de Giroc !!!