Timișoara și-a sărbătorit minoritățile

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Festivalul Minorităților Etnice din Timișoara a câștigat, an după an, atenția și aprecierea publicului din oraș și nu numai. După începutul destul de timid din 2013, în acest an se poate spune că manifestarea organizată de municipalitate a intrat în calendarul evenimentelor cu tradiție din Timișoara.

Municipiul de pe Bega, la fel ca întreg Banatul, își apreciază minoritățile etnice și se mândrește cu buna înțelegere și toleranța care există între diferitele comunități.

Cum s-a derulat evenimentul de duminică și mai multe fotografii, în ziarul „Renașterea bănățeană” – ediția tipărită – de luni, 24 septembrie


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Timișoara și-a sărbătorit minoritățile

  1. Subtire rău de tot articolașul. Denotă minima importanță acordată evenimentului și minorităților actuale, majoritari în urma cu 100 ani.

    1. Adresa dumneavoastră de email – care nu poate fi redată întrucât are o denumire indecentă – spune multe despre nivelul intelectual al persoanei care face astfel de comentarii. Poate doriți, totuși, să colaborați la publicația noastră și să scrieți articole mai puțin „subțiri”. Vă așteptăm cu interes.

      1. Chiar va rog sa o publicați, e foarte uzitată în ultima vreme. Unii au inscriptionat-o pe numerele de înmatriculare, politistii si-ai facut selfiuri cu ea, site de oameni au fist gazați pentru ca au strigat-o în gura mare pentru ca au avut curaj. Dumneavoastra sinteti atat de mică, o slujbasă a acestui sistem mafiot care se perpetuă inexorabil încât nu mă încearcă niciun sentiment de compasiune sau deranj vizavi de micimea de la care scrieți.

Lasă un răspuns