Timișoara se pregătește de Sărbători (foto)

Timișoara se pregătește de Sărbători (foto)

Timișoara se pregătește de Sărbători. 

Ne îndreptăm cu pași repezi spre decembrie, probabil cea mai așteptată lună din ani, de cei mici și cei mari deopotrivă, când zâmbetul și voia bună ar trebui să fie prezente la tot pasul.

timisoara 2 1

În Timișoara, se simte deja un ușor iz de sărbătoare, văzând din ce în ce mai des „furnicăreala” specifică sfârșitului de an, oameni cu pachete în mână și zâmbete tot mai dese.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Primarul Dominic Fritz a pregătit terenul instalării ilegale a unei secretare într-un fotoliu de director și i-a asigurat ulterior protecție totală! (Audio și capturi WhatsApp) 

Și în acest an, centrul urbei se pregătește să întâmpine cum se cuvine evantaiul Sărbătorilor de Iarnă care va începe pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale și va continua cu Moș Nicolae, Moș Crăciun, Nașterea Domnului, Sfântul Ștefan, Revelionul, Sfântul Vasile, Boboteaza și praznicul Sfântului Ioan Botezătorul.

timisoara 6 site

Desigur, luna decembrie are o semnificație aparte pentru urbea de pe Bega, între 16 și 20 decembrie fiind marcată, așa cum se cuvine, memoria Revoluției Române.

Centrul Timișoarei a început să își probeze, deja, straiele de sărbătoare, anunțându-se, încă de pe acum, un cadru feeric cu care vom întâmpina Crăciunul.

 

A fost montat patinoarul de lângă Muzeu, urmând ca, în curând, să pornească și instalațiile de înghețare a apei, iar piramida de beculețe din fața Operei a trecut, deja, de primele teste.

timisoara 3 1

După ce au fost aduse materialele necesare, la începutul acestei săptămâni, au început să prindă contur și căsuțele Târgului de Crăciun, unde de la începutul lunii viitoare timișorenii și oaspeții acestui oraș își vor putea achiziționa diverse suveniruri specifice Lunii Cadourilor, dar și mult savuratele preparate culinare. Rămâne de văzut, însă, la ce prețuri…

Un alt punct de atracție îl va constitui, desigur, și caruselul instalat în micul scuar din Piața Victoriei, unde senzațiile tari vor încerca să învingă briza tăioasă a iernii.

timisoara 8 site

Avem fără îndoială toate ingredientele pentru distracție și voie bună, dar cât de intens le vom trăi, va depinde de fiecare dintre noi în parte!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *