Timișoara se prăbușește sub ochii autorităților

interventii cladiri

O adiere de vânt în Timișoara poate duce la consecințe grave. De pe clădiri cade tencuiala, cablurile care atârnă prin tot orașul ajung pe trotuare sau pe carosabil, iar participanții la trafic sunt puși în pericol.

CITEȘTE ȘI: Exclusiv. Cel mai bogat primar din Timiş își ține secretă averea

În urmă cu câteva zile, pompierii timișeni au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcție cu pericol de cădere, la Spitalul Militar din Timișoara. Tot în această lună, militarii ISU Banat au mai intervenit în Piața Libertății, pentru îndepărtarea unor elemente de pe o clădire, care riscau să cadă în capul trecătorilor, iar în preajma Crăciunului a mai avut loc o asemenea intervenție, în Piața Operei.
cabluri cazute
Vineri, pe Bulevardul Revoluției, un cablu a căzut de pe un stâlp ocupând tot trotuarul. Orașul este împânzit, de ceva timp, de benzi galbene care delimitează zonele unde există pericol de cădere a tencuielii.

De-a lungul anilor, prin Timișoara s-au perindat mai multe echipe de experți sau reprezentanți ai unor instituții care le-au expus oficialităților locale planurile care pot fi puse în practică pentru reabilitarea clădirilor istorice. Cu toate acestea, istoria se prăbușește peste timișoreni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Timișoara se prăbușește sub ochii autorităților

  1. Orasul Timisoara nu are primar. Primarul Robu nu are timp pentru administrarea orasului, are alte preocupari……Rusine halal Capitala Europeana a Culturii 2021. Trebuie marite amenzile pt proprietarii cladirilor istorice si obligati sa le renoveze. Cablurile de pe stalpi trebuie sa dispara imediat….

Lasă un răspuns