Timişoara, primul mare oraş în care se reinstituie carantina de noapte, în weekend. Pe stradă, doar cu declaraţie

Timișoara va intra în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii. Vaccinații, liberi să circule

Timișoara este primul oraș care intră în scenariul roșu, unde carantina de weekend se va aplica la sfârșit de săptămână, au stabilit membrii Comitetului pentru Situații de Urgență Timiș, care au decis noi restricţii.

Este vorba despre carantina de weekend. Timișorenilor nu le mai este permisă circulația în intervalul orar 20:00 – 05:00, de vineri până duminică.

Cei care vor avea nevoie să iasă din case, o vor putea face doar după ce vor completa declarația pe propria răspundere.

De asemenea, se suspendă activitatea operatorilor economici în domeniul sălilor de sport sau de fitness.

La nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiş s-a discutat şi acea metodologie privind trecerea pragului de 6 la mia de locuitori, care interzice activitatea evenimentelor private.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Timişoara, primul mare oraş în care se reinstituie carantina de noapte, în weekend. Pe stradă, doar cu declaraţie

  1. acum am inteles de ce au bagat si chestia asta cu ASIMPTOMATIC…ca sa fi obligat sa te testezi pentru orice deriva din Covid…. asa au construit aceasta poveste financiara Coronavirus – ca zilnic sa „curga” zecile de milioane spre Concernele Farmaceutice …doar o MINTE DIABOLICA a putut sa conceapa asa ceva.Omenirea este in al 12-lea ceas al INSTINCTIEI rasei umane…totul trebuie sa plece din interiorul oamenilor.Au ajuns sa se joace cu Mintea,Inteligenta si Inimile noastre…mai au putin si ajung si la sufletul nostru.Doamne fa o Minune si sa ne trezim din acest Vis urat.Vreau sa am timp sa ma bucur de acesta viata – nu sa stau inchis in casa sau cu o masca pe fata,haituit de cei vaccinati sau nevaccinati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *