„Timișoara, ostaticul nevinovat al administrației fără de lege”

"Timișoara, ostaticul nevinovat al administrației fără de lege"

„Timișoara, ostaticul nevinovat al administrației fără de lege”

Grupul PNL din Consiliul Local Timișoara a remis redacţiei, în urmă cu puţin timp, un comunicat de presă referitor la adoptarea proiectului Bugetului local 2023, comunicat pe care îl redăm în integral:

„Votul pe care îl vor acorda astăzi consilierii locali pentru adoptarea proiectului Bugetului local 2023 va fi pentru bunul mers al orașului, pentru timișoreni, pentru ca cetățenii să nu simtă repercusiunile care ar duce la blocarea instituțiilor publice sau a unor proiecte, generate de oameni fără conștiință, fără simț al măsurii, fără repere morale.

Însă, Grupul PNL din Consiliul local Timișoara condamnă ferm modalitatea în care astăzi, va fi votat Bugetul local al Capitalei Culturale a Europei pentru anul 2023 – fără dezbatere, fără explicații, în ultima zi, pe repede înainte, aruncat în batjocură pe ordinea de zi suplimentară.

Nici nu se pune problema să existe timpul necesar pentru studiu sau pentru discuții de substanță, dat fiind faptul că proiectul de buget a fost primit de consilierii locali cu o zi înainte de ședința în care va fi adoptat.

E mai clar ca oricând că transparența a fost pentru Dominic Fritz doar o sclipire electorală, o minciună vândută fără remușcări. Iar „Primăria de sticlă” s-a fărâmat chiar înainte să existe vreodată.

Considerăm că după doi ani și jumătate de administrație USR, nici măcar nu mai putem discuta de incompetență sau de nepricepere, ci e limpede că toate aceste fapte sunt născute din răutate, din interese care nu au nicio legătură cu ceea ce își doresc timișorenii.

CITEŞTE ŞI: Nervi întinși la Timișoara: “Administrație din desene animate. Despre tehnologii atât de riscante, încât ar face de rușine și țări bananiere”

În ultimă instanță, solicităm Primarului Timișoarei Dominic Fritz să le spună cetățenilor de ce sfidează la nesfârșit, spiritul unui oraș care a suferit pentru democrație, pentru libertate de exprimare, pentru pluralism politic.

Grupul PNL din Consiliul Local Timișoara”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Timișoara, ostaticul nevinovat al administrației fără de lege”

  1. Renașterea, te rog să mă ierți dar trebuie să te contrazic ! Timișoara este vinovată pentru accederea în fruntea orașului a acestei cete de ciocoflenderi, ca să citez un clasic în viață ! Fără votul timișorenilor, care au avut alternative net mai bune decît ei, azi nu aveam despre ce să vorbim. Ajunge să te uiți la mutrele lor ca să te întrebi, timișoreni, unde v-a fost capul cînd ați pus ștampila pe hoarda asta de puțopalmiști și ați dat orașul ăsta frumos pe mîinile unor incompetenți puși doar pe căpătuială ! Sper ca măcar pînă la anul să se trezească cei aflați în comă electorală !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *