Nervi întinși la Timișoara: “Administrație din desene animate. Despre tehnologii atât de riscante, încât ar face de rușine și țări bananiere”

Nervi întinși la Timișoara: “Administrație din desene animate. Despre tehnologii atât de riscante, încât ar face de rușine și țări bananiere”

În pofida ieșirilor triumfaliste pe Facebook ale primarului Dominic Fritz, în interiorul partidului care a preluat administrarea Timișoarei lucrurile nu sunt atât de roz. Membrii simpli din USR Timiș, care nu au fost cuprinși de mirajul puterii, încearcă să-și trezească liderii și să-i coboare cu picioarele pe pământ, însă șansele de reușită par minime…

Unul dintre useriștii timișoreni care s-a obișnuit să fluiere în biserică, Alin Ciobanu, a avut în aceste zile câteva intervenții extrem de dure pe grupul intern de Facebook Membri USR Timiș.

Astfel, pornind de la o filmare promovată în mediile USR Timiș, cu ridicarea structurii metalice din Piața Victoriei, în care va fi amenajată o grădină verticală, Ciobanu a făcut praf “profesionalismul” celor care manevrau schelele în plin centru al orașului, sancționând dezinteresul reprezentanților administrației în verificarea aspectelor ce țin de siguranță în perimetrul respectiv.

Extrem de iritați de postarea colegului lor de partid, consilierii locali Ovidiu Merean și Răzvan Negrișanu, iar mai apoi viceprimarul Ruben Lațcău au intervenit în dezbatere, însă argumentele lui Alin Ciobanu, secondat de un alt membru USR, Antonio Mircea Ianculescu, amândoi stăpâni pe domeniul aflat în discuție, i-au lăsat fără replică pe cei trei menționați mai sus.

Ulterior, Alin Ciobanu a mai oferit un exemplu de “așa nu” de pe un șantier aflat pe malul Begăi, într-o altă postare antologică…

CITEȘTE ȘI: Șoferul care nu a oprit la semnalele polițiștilor, în Timișoara, era drogat cu cocaină, amfetamină și metamfetamină

În sfârșit, tânărul userist a explicat într-o a treia intervenție pe grupul intern de ce a recurs la această formă de comunicare și de ce a renunțat la a mai încerca să ajute la bunul mers al lucrurilor în partid și în administrație doar prin mesaje private.

Toate informațiile pe care vi le-am expus succint mai sus le aveți prezentate pe larg în capturile de ecran pe care le-am atașat articolului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *