„Timişoara murdară”, pe Facebook

„Timişoara murdară” este o pagină de Facebook realizată pentru timişorenii care încearcă, astfel, să atragă atenţia asupra gunoaielor aruncate aleatoriu în urbe.

„Pentru timişorenii care s-au săturat să trăiască în gunoi, vă rugăm să postaţi pe această pagină imagini cu rampe de gunoi ilegale din Timişoara, zone murdare, pline de deşeuri, nămol şi maşini abandonate. Vom promova această pagină astfel încât să ajungă la cât mai multă lume, dar şi la autorităţi, în speranţa că vor lua o minimă măsură de curăţare a acestor locuri şi amendare a celor responsabili”, este comunicatul publicat pe această pagină de socilizare.

Timişoara se confruntă în ultimul timp cu o problemă care ţine atât de gestionarea deşeurilor din oraş cât şi de lipsa de responsabilitate a unor concitadini. Multe zone s-au transformat în rampe de gunoi, iar locatarii sunt nevoiţi să le suporte sub geamuri.

Imediat de la înfiinţare, pe această pagină de socializare au apărut numeroase fotografii care scot în evidenţă astfel de lucruri condamnabile…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Timişoara murdară”, pe Facebook

  1. Vedeti ca este o pagina pe facebook ,, Timisoara Frumoasa ” , in care se posteaza lucruri frumoase care se fac in oras, cum ar fi, amenajarea spatiilor verzi din oras, grafiniile frumos amenajate din fata blocurilor, dar si alte lucruri pozitive care se fac sau incearca sa se faca in.oras. Mai promovati si stiri pozitive nu numai negative.
    De exrmplu, doamna Anca Toma, maine puteti posta aceasta stire: ,,A aparut o pagina de facebook numita Timisoara Frumoasa, adresata tuturor timisorenilor care iubesc acest oras si care doresc sa se implice mai mult in infrumusetarea lui . ” Chiar daca nu va fi publicata stirea, va invit pe aceasta pagina sa postati lucruri frumoase si pozitive legate de Timisoara !

Lasă un răspuns