SITUAŢIE UMILITOARE! Fandări forțate într-o stație RATT

statie ratt 3

Cotidianul nostru a atras atenția, în repetate rânduri, asupra situațiilor umilitoare la care sunt supuși călătorii din Timișoara, mai ales în ceea ce privește rudimentarul transport public, tolerat de autorități, cu tot ceea ce presupune el: grafice, stații, mijloace de transport în comun.

Zilele trecute, am semnalat faptul că unele stații RATT arată și miros ca o cocină de câțiva ani buni. Altele în schimb arată bine, fiind reamenajate odată cu reabilitarea zonei pietonale din centrul urbei, dar nu se dovedesc prea utile.

De pildă, specialiștii care au conceput proiectul celor două stații de tramvai din Piața Libertății s-au gândit să înalțe câte un postament, însă au uitat să folosească rigla pentru măsurători. A rezultat astfel o distanță mult prea mare între marginea postamentului și ușile de la tramvai, călătorii neavând altă soluție decât să execute o… fandare pentru a putea urca sau coborî în el.

tramvai timisoara 1

Mai dificil este cu bătrânii, copiii, cu cei cu probleme locomotorii care se sprijină în cârje sau cu femeile gravide. Adică cu cei care alcătuiesc marea masă a călătorilor. Ca să nu mai vorbim despre probleme suplimentare care apar atunci când este polei sau în zilele ploioase, când carosabilul este umed.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “SITUAŢIE UMILITOARE! Fandări forțate într-o stație RATT

  1. Numa destepti in Timisoara ieuropeana a culturii,ma intreb cu carucioarele cum se procedeaza pe acolo?Cum urci si cobori din tramvai?Sau intai se face si dupa aia se gandeste?E si un studiu de prefezabilitate,altul de fezabilitate plus proiect,toate cu zeci de mii de euro sume ametitoare care dezvaluie inteligenta creativa a celor care le-au intocmit,si lipsa de interes a beneficiarului care plateste fara a cracni toate aberatiile,ca doar nu da de la el,da din banii publici si raspunderea e zero.Hai Poli!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *