Timișoara, deasupra tuturor! Capitala Banatului va avea cea mai înaltă cădire din România

Grupul Iulius a inaugurat, marţi, lucrările la proiectul multifuncțional ”Openville”, un ansamblu urbanistic situat în imediata vecinătate a Iulius Mall Timișoara. Valoarea investiției este de 220 de milioane de euro, ceea ce reprezintă cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de ”real estate” din vestul țării.

Cea mai mare pondere o va avea componenta office, care va include șapte imobile, printre care și cea mai înaltă clădire din România, aceasta având 27 de etaje.

”Openville” va crea la Timișoara și cel mai mare parc suspendat din România, cu un spațiu verde de 55.000 de metri pătrați. Va fi o oază de relaxare pentru întreaga familie, cu patinoar, carusel, fântâni arteziene, piațete pentru evenimente, arbori, arbuști și gazon natural.

De asemenea, vor exista peste 100 de magazine, restaurante și cafenele, 15 săli de cinema, o zonă de fresh market, un loc de joacă, dar și alte opțiuni pentru petrecerea timpului liber. În ansamblul ”Openville”, vor lucra nu mai puțin de 16.500 de persoane.

Inaugurarea de marţi a fost marcată de prezența mai multor oficialități locale, care au apreciat investiția de la Timișoara.

Openville

Nicolae Robu, primar: ”Sunt de-a dreptul fericit că trăim un asemenea moment la Timișoara!”

Titu Bojin, preșdintele CJT: ”Felicit investitorii pentru activitatea economică deosebită și pentru locurile de muncă ce se vor crea și îi asigur de tot sprijinul nostru!”

Eugen Dogariu, prefect: ”Apreciez faptul că locuitorii județului vor avea servicii de calitate și modalități de petrecere a timpului liber!”


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Timișoara, deasupra tuturor! Capitala Banatului va avea cea mai înaltă cădire din România

  1. Normal: până și străinii au învățat că, fără binecuvântarea preoților, o pățești ca Ana lui Manole.

Lasă un răspuns