„Timişoara Fresh”, o pledoarie pentru… echilibru

familie 1

În perioada 7-9 iulie, publicul este aşteptat în Piaţa Victoriei, la prima ediţie a manifestării „Timișoara Fresh”, un eveniment care își propune să aducă în atenţia locuitorilor din urbea de pe Bega felul actual în care se promovează dobândirea unei stări optime de sănătate și a unui trup armonios, fără diete elaborate sau programe sofisticate de sport.

„Stilul de viață reprezintă totalitatea micilor alegeri pe care le facem în fiecare zi, dar care au un impact pe termen scurt sau lung asupra noastră.

CITEȘTE ȘI: Lovit de mașina poliției pe o trecere de pietoni din Timișoara

Din fericire, un regim sănătos nu trebuie să reprezinte o corvoadă pentru nimeni, funcționează la fel ca alte obiceiuri bune pe care le dobândim, prin exercițiu, în timp.

Deși există o varietate largă de teorii ale unui stil de viață sănătos, cu informații mai mult sau mai puțin înțelese, prin evenimentul Timișoara Fresh vă invităm să descoperiți direct de la specialiști informații care vă pot îmbunătăți viața si starea de spirit.

În completarea unei diete echilibrate trebuie să introduceți în rutina voastră zilnică orice formă de activitate sportivă care vă face plăcere.

Venind la Timișoara Fresh puteţi descoperi activități fizice care nu presupun neapărat un efort deosebit, dar prin care organismul se reglează, făcându-ne să ne simţim, pe zi ce trece, din ce îăn ce mai plini de energie.

Aveți posibilitatea să urmăriți și să vă luați drept modele sportivi internaționali veniți să concureze în competiția Ultimate Smartfit Challenge 2018, să consultați medici nutriționiști prezenți cu standuri și workshop-uri, să degustați și să descoperiți alimente și băuturi sănătoase, pe care le puteți introduce în viața voastră de zi cu zi”, subliniază organizatorii evenimentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns